Kar yağışı tüm yurdu etkisi altına aldı! İstanbul'da yağan kar renkli görüntüler oluşturdu...

Uzun süredir kurak geçen günlerin ardından Türkiye genelinde kar yağışı ve soğuk hava etkisini gösteriyor. İstanbul’da da etkili olan kar yağışı mega kenti beyaza bürüdü. Kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ocak 2021 Güncelleme 17 Ocak 2021, 06:59
Kar yağışı tüm yurdu etkisi altına aldı! İstanbul’da yağan kar renkli görüntüler oluşturdu...

İÇİNDEKİLER

Uzun süredir kurak geçen günlerin ardından Türkiye genelinde kar yağışı ve soğuk hava etkisini gösteriyor. İstanbul'da da etkili olan kar yağışı mega kenti beyaza bürüdü.

Kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Kış turizminin gözde mekanlarından Uludağ'da kısıtlamaların otelde konaklayanlar için kalkmasıyla kayak pistleri doldu taştı. Kar kalınlığının 50 santimetre olması ve pistlerin kayak yapmaya elverişli hale gelmesiyle de sezon açıldı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde de yoğun kar yağışını fırsat bilen gençler, biriken karlarla, kanepe, buzdolabı ve çamaşır makinesi yaptı.

Balıkesir'de Edremit Körfezi, 4 yıl sonra yağan karla beyaza büründü. Çocuklar, kısıtlamaya rağmen sokağa çıkarak, kar topu oynadı.

Kocaeli Kartepe'de oteller bölgesinde hava eksi 8 dereceye düşünce, işletmelerin dışarıda bulunan masa ve sandalyeleri buz tuttu.