CHP’li Faik Öztrak'ın 'çöp' kara propagandası da çöktü! Öfkeli olan hurdacı Arif Karaköse gerçeği açıkladı: Tavuklara veriyorum

Taciz ve rüşvete sesiz kalan CHP yönetimi, yalan bilgilerle "vatandaş aç" kara propagandası yapıyor. Bu yalan siyasetinin son örneğini CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak gösterdi. Faik Öztrak "vatandaş rızkını çöpten çıkarmaya çalışıyor" diyerek paylaştığı videodaki hurdacı Arif Karaköse, A Haber’e konuştu. Karaköse, gerçeği açıklayıp CHP'nin burjuva ismi Faik Öztrak’ı yerden yere vurdu. Öztrak ise yalan paylaşımını halen silmiyor...

Giriş Tarihi 14 Ocak 2021, 21:07 Güncelleme 14 Ocak 2021, 21:30
CHP’li Faik Öztrak’ın ’çöp’ kara propagandası da çöktü! Öfkeli olan hurdacı Arif Karaköse gerçeği açıkladı: Tavuklara veriyorum

İÇİNDEKİLER

Taciz ve rüşvete sesiz kalan CHP yönetimi açlık algısı yapmaktan geri durmuyor. Son örneğini CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak gösterdi.

Faik Karaköse "vatandaş rızkını çöpten çıkarmaya çalışıyor" diyerek paylaştığı videodaki hurdacı Arif Karaköse, A Haber'e konuştu. Karaköse, Öztrak'ı yerden yere vurdu.

Hurdacı Arif Karaköse, CHP'li Faik Öztrak'ın yalanını tüm çıplaklığı ile gözler önüne serdi.

"O EKMEKLERİ TAVUKLARA VERİYORUM"

Karaköse "Ekmekleri çöp kutusundan almamın nedeni ekmeğe saygım, O ekmekleri tavuklara veriyorum" dedi.

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Faik Öztrak'a sert sözlerle yüklenen Arif Karaköse, "Beni arasın özür dilesin, gelsin ayağıma, hakkımı helal etmiyorum." ifadelerine yer verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

CHP'Lİ FAİK NASIL YALAN ATTI? / OLAYIN BAŞLANGICI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde çöpten ekmek topladığını iddia ettiği bir vatandaşın video görüntülerini sosyal medyadan paylaştı. Öztırak'ın ekmek topladığını iddia ettiği vatandaşın hurdacılık yapan bir vatandaş olduğu ve çöpten ekmek toplamadığı ortaya çıktı.

Gerçek ortaya çıkmasına rağmen CHP'li Öztrak halen yalan paylaşımını silmedi!

"KEŞKE KADİRLİ'DEKİ İLGİLİLERDEN YA DA BİZDEN YARDIM İSTESEYDİNİZ"

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın paylaştığı videonun ardından Osmaniye Kadirli İlçesi'nde yaşayan M.Ç.'ye ulaştığını sosyal medyadan açıkladı. Durmuşoğlu, Öztrak'a, "Sayın Başkan, paylaşımınızdaki M.Ç. ile görüştüm; uzun yıllardır eski eşya toplayan, kendi evi olan ve ihtiyaç halinde sosyal destek de verilen bir hemşehrimiz. Keşke ucuz siyasi hesaplarınız için ifşada bulunmak yerine Kadirli'deki ilgililerden ya da bizden yardım isteseydiniz" dedi.