SON DAKİKA: CHP'den tacizlere yeni önlem! İstismara bulaşan personelin iş akdi feshedilecek

Son dakika haberine göre, Bilecik'e bağlı Bozüyük'ün CHP'li Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu partisinde son aylarda ortaya çıkan taciz haberlerinin ardından personelin yenilenen toplu iş sözleşmelerine "taciz" maddesi ekletti. Bakkalcıoğlu "Toplu sözleşmeye bir madde ekledik. Kadın ve çocuk istismarına bulaşan personelin iş akdi derhal feshedilecektir" dedi.

Giriş Tarihi 09 Ocak 2021, 07:45 Güncelleme 09 Ocak 2021, 07:45
SON DAKİKA: CHP’den tacizlere yeni önlem! İstismara bulaşan personelin iş akdi feshedilecek

İÇİNDEKİLER

Bilecik'e bağlı Bozüyük'ün CHP'li Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu CHP'de son aylarda ortaya çıkan taciz skandallarının ardından personelin yenilenen toplu iş sözleşmelerine "taciz" maddesi ekletti. CHP yönetiminin taciz olaylarına karşı suskunluğu sürerken Bozüyük Belediyesi ilginç bir önlem aldı.


Yeni yıl ile birlikte yenilenen iş sözleşmeleri kapsamında sendikalarla masaya oturan Başkan Bakkalcıoğlu, Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen toplu iş sözleşmesi imza törenine katıldı. Belediyenin Personel A.Ş bünyesinde 232 işçiyi ilgilendiren törende sözleşme maddeleri arasına eklenen taciz ve istismar maddesi dikkat çekti.


Bakkalcıoğlu yapılan düzenleme ile ilgili, "Yaptığımız toplu sözleşmeye sendika ile birlikte bir madde ekledik. Kadın ve çocuk istismarına bulaşan ve bu durumu kanıtlanan personelin iş akdi derhal feshedilecektir" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN