Başkan Erdoğan, Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili ise CHP’ye sert çıktı: Bay Kemal bunu neden yanıtsız bıraktı?

Başkan Erdoğan, Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türkiye’nin BioNTech ile ortak aşı üreteceğini açıkladı. Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili ise CHP’ye sert çıktı: Bay Kemal bunu neden yanıtsız bıraktı?

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ocak 2021 Güncelleme 02 Ocak 2021, 06:58
Başkan Erdoğan, Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili ise CHP’ye sert çıktı: Bay Kemal bunu neden yanıtsız bıraktı?

İÇİNDEKİLER



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yılın ilk Cuma namazını Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde kıldı. Namazın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Önemli mesajlar paylaştı: Tüm insanlık için acılarla dolu bir yıl oldu. Temennimiz odur ki alınan tedbirler sayesinde inşallah 2021 bu noktada bir düşüş yılı olacaktır, diye düşünüyoruz.



Hedefimiz Çin'den 50 milyon, bunun yanında Almanya'dan bir o kadar daha aşı gelme durumu söz konusu. Vatandaşlarımızın bir takvim çerçevesi içerisinde aşıya karşı olan tutarlılığı bu vaka sayılarını daha da düşürecek, vefat sayılarını da azaltacaktır.

Almanya ile yaptığımız görüşmelerde bir ortak üretim meselesi söz konusu. TÜBİTAK çalışmasını sürdürüyor. Buradan da olumlu gelişmeler var. Rusya ile yaptığımız bir çalışma var. Bütün bunların yanında ayrıca Türkiye'nin kendi bünyesinde yaptığı çalışmaları var.



CHP'li Süleyman Girgin, Pınar Gültekin'in ailesini aradı. "Davadan vazgeçin" baskısı yaptı. Başkan Erdoğan, "Sayın Kemal niçin bunu cevapsız bıraktı? Bunlarda taciz, tecavüz, hırsızlık var. En güzel dersi 2023'te sandıkta benim milletim verecektir diye inanıyorum" çıkışı yaptı.

DERSİ MİLLETİM VERECEK
Başörtüsünü hedef alan Fikri Sağlar hakkında) Bu ne yazık ki CHP'nin faşizan anlayışının geçmişte olduğu gibi bugüne yansımasıdır. Bu faşist anlayış hala yaşamını sürdürüyor.