AK Parti'den CHP milletvekilinin Pınar Gültekin'in babasına "davadan vazgeçmesini teklif ettiği" iddiası hakkında flaş sözler

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesi olayının ardından CHP'li bir milletvekilinin babası Sıddık Gültekin'i telefonla arayarak "davadan vazgeç" dediği iddialarına ilişkin, "Doğru olmadığına inanmak istediğimiz bu iddiayla ilgili ailemizin ve avukatların söylemlerini dikkatle takip ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

AJANSLAR AJANSLAR
Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
AK Parti'den CHP milletvekilinin Pınar Gültekin'in babasına "davadan vazgeçmesini teklif ettiği" iddiası hakkında flaş sözler

Demir, yazılı açıklamasında, Pınar Gültekin'in ailesinin bulunduğu son derece önemli iddiayı büyük bir üzüntüyle öğrendiklerini belirtti.

AK Parti'den CHP milletvekilinin Pınar Gültekin'in babasına "davadan vazgeçmesini teklif ettiği" iddiası hakkında flaş sözler-2

Gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade eden Mehmet Yavuz Demir, açıklamasında şu ifadeyi kullandı:

"Doğru olmadığına inanmak istediğimiz bu iddiayla ilgili ailemizin ve avukatların söylemlerini dikkatle takip ediyoruz. Başından bu yana yanında olduğumuz ailemize bir kez daha sabır dileklerimi iletiyor, Pınar kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum."

AK Parti'den CHP milletvekilinin Pınar Gültekin'in babasına "davadan vazgeçmesini teklif ettiği" iddiası hakkında flaş sözler-3

NE OLMUŞTU?

"CHP'li bir milletvekili beni aradı" diyen acılı baba Sıddık Gültekin, rezil teklifi şu sözlerle anlattı:

"Aileyle ilgili davamdan vazgeçmemi söyledi. 'Zaten kamu davası devam edecek yargılama yapılacak, sen vazgeç. Aile de perişan' dedi."

BABA GÜLTEKİN, 4 OCAK'TA AÇIKLAYACAK

Baba Sıddık Gültekin, CHP'li milletvekilinin ve ilçe başkanını adını duruşmaya zarar gelmemesi için 4 Ocak'taki duruşmadan sonra avukatı aracılığıyla açıklayacağını belirtti.

AK Parti'den CHP milletvekilinin Pınar Gültekin'in babasına "davadan vazgeçmesini teklif ettiği" iddiası hakkında flaş sözler-5

"DAVADAN VAZGEÇ" DİYEN CHP'Lİ SÜLEYMAN GİRGİN Mİ?

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, bir gazetede adının geçmesinin akabinde kendisini savunmuştu. Girgin, baba Sıddık Gültekin'i taziye için aradığını, ancak davadan çekilmesine yönelik ifadeleri kullanmasının mümkün olmadığını iddia etmişti.

AK Parti'den CHP milletvekilinin Pınar Gültekin'in babasına "davadan vazgeçmesini teklif ettiği" iddiası hakkında flaş sözler-6

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler