Teşkilatçı kurye bu sefer de bekçi yumrukladı! Savunması ise pes dedirtti: Ben hiçbir şey yapmadım

Geçtiğimiz karantina döneminde maske takmadığı için polis tarafından uyarıldığı için tehditler savuran “Teşkilattaki eniştemi arayın” diyen kurye bu sefer de Tuzla’da bekçilere yumruk attı. İstanbul Tuzla’da denetim sırasında maskesiz olduğu için hakkında işlem yapmak isteyen bekçileri "Adamın tepesini attırmayın, sizi buraya gömerim" diyerek yumruklayan kurye Cihan Aksu, hiçbir şey yapmadığını savundu.

Giriş Tarihi 21 Aralık 2020, 14:58 Güncelleme 21 Aralık 2020, 16:32
Teşkilatçı kurye bu sefer de bekçi yumrukladı! Savunması ise pes dedirtti: Ben hiçbir şey yapmadım

İÇİNDEKİLER

Tuzla'da sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen maskesiz dışarı çıktığı için işlem yapan 'Gece Kartalları' diye bilinen bekçiye "Adamın tepesini attırmayın, sizi buraya gömerim" diyerek saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan kurye Cihan Aksu, " Hiçbir şey yapmadığım halde sürekli yargılanıyorum" dedi.

Tuzla'da eylül ayında denetim sırasında maskesiz olduğu gerekçesiyle hakkında işlem yapan polisleri tehdit ettiği için 5 yıl 5 aya kadar hapis cezasıyla istemiyle tutuksuz yargılaması süren kurye Cihan Aksu, "Gece Kartalları" diye bilinen bekçiye saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Dün saat 20.30 sıralarında denetim yapan bekçiler, sokağa çıkma kısıtlamasında sokağa çıkıp maskesiz dolaşan kurye Cihan Aksu'ya cezai işlem uygulamak istedi.

Daha önce "Bana teşkilatın numarasını verin" sözleriyle gündem olan kurye Cihan Aksu, bu sefer de bekçi T.A.'ya, "Bana polis bile ceza yazamadı, siz beni daha tanımamışsınız, adamın tepesini attırmayın, sizi buraya gömerim" şeklinde bağırarak saldırdığı iddia edildi.

Bekçiye yumruk attığı iddia edilen Cihan Aksu gözaltına alındı. Aksu ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Serbest kaldıktan sonra konuşan Cihan Aksu, "Dün akşam dükkanı kapatıyorduk. Motosikletleri içeriye aldım. Boyunluğum vardı. Bekçi arkadaşlar gelip, yanımdan geçtiler. Sonra geri gelip, maske sordular. 'Boyunluk maske yerine sayılmıyor' dedi." diye konuştu.

Bekçiler ile aralarında tartışma çıktığını ifade eden Aksu, "Dükkanın önünde duruyordum, yolda da değildim. Haksızlığa uğruyorum. Hiçbir şey yapmadığım halde sürekli yargılanıyorum." dedi.