Başkan Erdoğan Kuzey Marmara Otoyolu 6. Kesim açılış töreni öncesi önce fırına uğradı sonra vatandaşlarla sohbet etti

Son dakika haberine göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bir fırına uğrayarak alışveriş yaptı. Başkan Erdoğan daha sonra vatandaşlarla da sohbet etti. Fırının sahiplerinden Yılmaz Yıldız, "Alman ekmeğimizden aldı, simit çeşitlerimizden aldı, haşhaşlı sokak simidi, pastane simidi hepsinden birer tane aldı. Siyez ekmeklerimizden aldı, bir de Alman çavdarından aldı. Habersiz geldi. Buraya dünya lideri geldi mutlu olmamak mümkün mü?" ifadeleriyle o anı anlattı.

Giriş Tarihi 19 Aralık 2020, 12:56 Güncelleme 19 Aralık 2020, 15:16
Başkan Erdoğan Kuzey Marmara Otoyolu 6. Kesim açılış töreni öncesi önce fırına uğradı sonra vatandaşlarla sohbet etti

İÇİNDEKİLER


Başkan Erdoğan, öğle saatlerinde Kısıklı'daki konutundan çıktı. Çengelköy Mahallesi Kaldırım Caddesi üzerinde bulunan bir fırına uğradı. Burada alışveriş yapan Erdoğan bir süre fırında çalışanlarla da sohbet etti.



Erdoğan fırın çıkışında bir vatandaşla da konuştu. Çevrede bulunan vatandaşlara el sallayan Başkan Erdoğan daha sonra Vahdettin Köşkü'ne geçti.

Erdoğan'ın aldıkları ise poşetlerle makam aracının bagajına konuldu.



Erdoğan'ın alışveriş yaptığı fırının sahiplerinden Yılmaz Yıldız, "Alman ekmeğimizden aldı, simit çeşitlerimizden aldı, haşhaşlı sokak simidi, pastane simidi hepsinden birer tane aldı. Siyez ekmeklerimizden aldı, bir de Alman çavdarından aldı. Habersiz geldi. Buraya dünya lideri geldi mutlu olmamak mümkün mü?" dedi.



Vahdettin Köşkü'ne geçen Başkan Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu 6. Kesim açılış törenine canlı bağlantıyla katıldı.