Kahramanlara son görev

Sruiye Resulayn’dan acı haber geldi. PKK’lı hainlerin bomba yüklü araçla düzenledikleri saldırı sonucu Jandarma Yüzbaşı Yasin Kurt ve Uzman Çavuş Oğuzhan Anar şehadete erdi. Yüzbaşı Kurt, dün Antalya’da, Uzman Çavuş Anar ise memleketi Ankara’da toprağa verildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Aralık 2020 Güncelleme 12 Aralık 2020, 07:02
Kahramanlara son görev

İÇİNDEKİLER

Sruiye Resulayn'dan acı haber geldi. PKK'lı hainlerin bomba yüklü araçla düzenledikleri saldırı sonucu Jandarma Yüzbaşı Yasin Kurt ve Uzman Çavuş Oğuzhan Anar şehadete erdi.

Yüzbaşı Kurt, dün Antalya'da, Uzman Çavuş Anar ise memleketi Ankara'da toprağa verildi.

HDP BİR TERÖR SORUNU


MHP lideri Bahçeli, HDP'yle ilgili sert açıklamalar yaptı: HDP isimli husumet ve hıyanet oluşumu, demokrasinin ardına saklanarak Türkiye'ye meydan okuma- ktadır. HDP bir terör sorunudur, bölücülük yuvasıdır, demokratik güvenliğimize doğrulmuş melun bir silahtır.

TÜRKİYE'DEN İRAN'A NOTA


Türkiye,
İran Dışişleri Bakanı Zarif'in, Başkan Erdoğan'a yönelik mesnetsiz iddialarına sert tepki gösterdi. Ankara Büyükelçisi Ferazmend, Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı. Bir küstahlık da İranlı Milletvekili Ali Asker Hani'den geldi. Vekil, Erdoğan'ın Azerbaycan'da okuduğu şiir nedeniyle ölüm tehdidinde bulundu. Hani, Saddam Hüseyin'in yakalanarak öldürüldüğü görüntüleri paylaştı.

İNCİRLİK'TE OPERASYON


Adana'da terör örgütü FETÖ'ye yönelik düğmeye basıldı. İncirlik 10 Tanker Üs Komutanlığı'nda görevli 7 astsubay hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. 5'i tutuklandı.