Macron ve darbeci Sisi'nin tek derdi Erdoğan! Hazımsızlık Fransız medyasına böyle yansıdı

Türkiye bölgede attığı adımlarla emperyalist güçlerin oyununu bozmaya devam ediyor. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Mısır cunta lideri Abdülfettah es Sisi'nin buluşmasını Fransız medyası "Erdoğan nefreti" üzerinden duyurdu. Libya ve Akdeniz'de Türkiye'nin eylemlerinden rahatsız olan iki ülkenin bir araya gelmesindeki amacı Fransız medyası da ilan etmiş oldu. France 24 kanalı iki liderin görüşme özetini "Macron ve Sisi ortak düşmanın Recep Tayyip Erdoğan olduğu konusunda hemfikir" ifadeleriyle verdi.

Giriş Tarihi 08 Aralık 2020, 10:26 Güncelleme 08 Aralık 2020, 10:31
Macron ve darbeci Sisi’nin tek derdi Erdoğan! Hazımsızlık Fransız medyasına böyle yansıdı

İÇİNDEKİLER

Fransız medyası Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Mısır cunta lideri Abdülfettah es Sisi'nin buluşmasını böyle duyurdu. France 24 iki liderin görüşme özetini "Macron ve Sisi ortak düşmanın Recep Tayyip Erdoğan olduğu konusunda hemfikir" ifadeleriyle verdi.

Macron ve Mısır cunta lideri Sisi dün Paris'te bir araya geldi. Macron Libya konusunda Mısır'ın önemli bir müttefik olduğunu söyleyerek insan hakları ihlallerinin silah satışlılarını etkilememesi gerektiğini ifade etti.

ORTAK DÜŞMAN BELLİ!
Fransız medyası ise iki lierin görüşmesini "Erdoğan nefreti" ile özetledi. Fransız kanal France 24 görüşmenin özetini "Macron ve Sisi ortak düşmanın Recep Tayyip Erdoğan olduğu konusunda hemfikir" ifadeleriyle verdi.