SON DAKİKA: Bursa'da nefes kesen kovalamaca: Şüphelinin sakladığı poşetten 1 kilo uyuşturucu çıktı

Son dakika haberine göre, Bursa’da 9 ayrı suçtan kaydı olan M.K.'nin (34) kovalamaca sırasında bir ağacın altına sakladığı 1 kilo metamfetamin ve tabanca ele geçirildi. M.K.'nin kaçma anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

Giriş Tarihi 27 Kasım 2020, 14:16 Güncelleme 27 Kasım 2020, 14:43
SON DAKİKA: Bursa’da nefes kesen kovalamaca: Şüphelinin sakladığı poşetten 1 kilo uyuşturucu çıktı

İÇİNDEKİLER

Bursa'da 9 ayrı suçtan kaydı olan M.K.'nin (34) kovalamaca sırasında bir ağacın altına sakladığı 1 kilo metamfetamin ve tabanca ele geçirildi. M.K.'nin kaçma anı, güvenlik kamerasına yansıdı.



Olay, çarşamba günü merkez Osmangazi ilçesi Ovaakça Mahallesi'nde meydana geldi. Polis ekipleri, başta 'adam yaralama' olmak üzere 9 ayrı suçtan emniyette kaydı bulunan M.K.'nin kullandığı 34 BR 2295 plakalı otomobili takibe aldı.




M.K., polisi fark edince arıcının hızını arttırıp kaçmaya başladı. M.K., otomobiliyle yol sanarak girdiği sokağın kapalı olduğunu gördü. Elinde silah ve bir poşetle aracından inip kaçmaya çalışan M.K., kendisini takip eden polise silah doğrulttu.




Bunun üzerine polisler de uyarı amaçlı havaya ateş açtı. Önce bir fabrikaya giren ardından da ormanlık alana kaçan M.K., izini kaybettirdi. M.K.'nin kaçarken ormanlık alanda bir ağacın altına sakladığı bir kilo metemfetamin ve tabanca polis ekiplerince bulundu.



Polis, otomobilin içinde bulunan diğer 2 kişiyi ise gözaltına aldı. Otomobilde yapılan aramada, 2 paket halinde toplam 22 gram metamfetamin, 3 gram toz esrar, çok sayıda uyuşturucu kullanma aparatı, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 10 bin 200 lira ve hassas terazi ele geçirildi.
Polis, M.K.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.


TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN