
Başkan Erdoğan, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) sonrası İzmir depreminin simgesi Ayda ile görüştü.
Başkan Erdoğan ile minik Ayda'nın görüşmesi gülümseten diyaloglara sahne oldu.
Başkan Erdoğan, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) sonrası İzmir depreminin simgesi Ayda ile görüştü.
Başkan Erdoğan ile minik Ayda'nın görüşmesi gülümseten diyaloglara sahne oldu.
İzmir'deki depremin simgelerinden 3 yaşındaki Ayda Gezgin, yerle bir olan Rıza Bey Apartmanı enkazı altından 91 saat sonra canlı olarak cıkarılmıştı.
CHP Genel Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez ve CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer'e ait dokunulmazlık dosyaları, TBMM Başkanlığına sunuldu.
Meclis Başkanlığınca, Yasama Dokunulmazlığının Kaldırılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Tezkereleri, Anayasa ve Adalet Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyona havale edildi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Başkan Erdoğan'ı hedef aldı (Fotoğraf: AA)
Dosyaları Karma Komisyona sevk edilen milletvekilleri şöyle:
"CHP Genel Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez ve CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın."
ÖZGÜR ÖZEL HAKKINDA BAŞLATILAN SORUŞTURMA
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'li Belediyelere düzenlenen yolsuzluk operasyonunun ardından 5 Temmuz'da Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak sokak çağrısıyla tehditler savurdu.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Özgür Özel hakkında, geçen 5 Temmuz'da partisinin MYK toplantısı sonrasında gerçekleştirdiği basın toplantısında sarf ettiği sözlerden dolayı re'sen soruşturma başlatmıştı.
Özel'in sözlerinin Cumhurbaşkanına Hakaret, Suç İşlemeye Alenen Tahrik, Kamu Görevlilerine Görevleri Nedeniyle Hakaret ve Tehdit suçlarını oluşturduğu iddia edildi.