MSB duyurdu: "Onlar mavi vatanımızın korkusuz kahramanları"

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı gemilerin faaliyetleriyle ilgili paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşımda, "Onlar, Barbarosun torunları. Onlar, mavi vatanımızın korkusuz kahramanları. Deniz Kuvvetlerimize bağlı gemiler; denizlerdeki hâk, alâka ve menfaatlerimiz için her türlü hava durumunda ve her şartta keşif-karakol ve sancak varlık gösterme faaliyetlerine devam ediyor" denildi.

Giriş Tarihi 22 Kasım 2020, 15:02 Güncelleme 22 Kasım 2020, 15:02
MSB duyurdu: Onlar mavi vatanımızın korkusuz kahramanları

İÇİNDEKİLER

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı gemilerle her türlü hava durumunda ve her şartta keşif- karakol ile sancak varlık gösterme faaliyetlerine devam edildiğini duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, "Onlar, Barbarosun torunları. Onlar, mavi vatanımızın korkusuz kahramanları. Deniz Kuvvetlerimize bağlı gemiler; denizlerdeki hâk, alâka ve menfaatlerimiz için her türlü hava durumunda ve her şartta keşif-karakol ve sancak varlık gösterme faaliyetlerine devam ediyor" denildi.

Paylaşılan görüntüde ise Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı gemiyle denizdeki dalgaya rağmen görevin sürdürüldüğü görüldü.