Lara Özkan’ın yazdığı bilim kitabı Amazon’da en çok satanlar listesinde

ABD’nin New Jersey eyaletinde 16 yaşındaki lise öğrencisi Lara Özkan’ın yazdığı bilim kitabı Amazon’da en çok satanlar listesine girmeyi başardı. Başarısı eyalet sınırlarını aşan Türk kızı, birçok üniversitenin kendisine tam burslu eğitim teklifinde bulunduğunu, kariyeri için en uygun okulda eğitim alıp en kısa zamanda bir bilim insanı olma hayalini gerçekleştirmek istediğini söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2020 Güncelleme 22 Kasım 2020, 07:12
Lara Özkan’ın yazdığı bilim kitabı Amazon’da en çok satanlar listesinde

İÇİNDEKİLER

ABD'nin New Jersey eyaletinde 16 yaşındaki lise öğrencisi Lara Özkan'ın yazdığı bilim kitabı Amazon'da en çok satanlar listesine girmeyi başardı. Başarısı eyalet sınırlarını aşan Türk kızı, birçok üniversitenin kendisine tam burslu eğitim teklifinde bulunduğunu, kariyeri için en uygun okulda eğitim alıp en kısa zamanda bir bilim insanı olma hayalini gerçekleştirmek istediğini söyledi.

Genç kız sözlerine şöyle devam etti: "Amazon'da Bio-Medikal Mühendislik ve Bioistatistik alanlarında en çok satanlar listesine girmek doğrusu benim hiç beklemediğim bir şeydi. Sadece kaynak amaçlı yazdığım bu kitap beklediğimden fazla ilgi gördü. Özellikle Bioinformatik profesörlerinden aldığım yorumlar beni çok mutlu etti."