Başkan Erdoğan, TİM heyetini kabul etti: Üretime ihracata istihdama tam destek

Başkan Erdoğan, reel sektör temsilcilerinin isteklerini dinledi. Açık destek verdi: Bizim yatırım, istihdam, ihracata ihtiyacımız var. sanayimiz için yer sıkıntısı yok. Yatırım için nerede ihtiyaç varsa orada yer açarız. Teşvik noktasında yer tahsis edelim. enerji desteği, vergi avantajı sağlayalım. Halkbank başta olmak üzere kredi desteği verelim.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2020 Güncelleme 20 Kasım 2020, 07:01
Başkan Erdoğan, TİM heyetini kabul etti: Üretime ihracata istihdama tam destek

İÇİNDEKİLER

Başkan Erdoğan, TİM heyetini kabul etti: Türkiye her türlü imkana sahip. Şimdi önümüze çıkan fırsatları yeniden değerlendireceğiz.

YENİ BİR YÜKSELİŞE GEÇECEĞİZ
BAŞKAN
Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclis (TİM) heyetini kabul etti. Kabulde TİM, Başkan Erdoğan'a yeni ihracat seferberliğinde yol haritasını sundu. Erdoğan, "Beklentileri tespit ederek, eksikleri tamamlayarak, yanlışları düzelterek yeni dönemin ihtiyaçlarını karşılayacak, düzenlemeleri ve uygulamaları hayata geçirerek Türkiye'yi yeni bir yükseliş trendine sokacağız" dedi. Başkan, şöyle devam etti: Her şeye rağmen salgın sürecini gelişmiş ülkelerin dahi önünde bir şeklide yönettiğimiz açıktır. Üretim, ihracat, büyüme ve istihdam odaklı bir anlayışla ekonomimizi güçlendirmeyi hedefliyoruz. Geçtiğimiz 18 yılda ülkemizi demokrasi ve kalkınma temelli politikalarla geliştirmiştik. Şimdi önümüze çıkan fırsatları değerlendirmek için yine aynı yolu kullanacağız.

Başkan Erdoğan, geçen pazar yanan Vaniköy Camii'nde incelemelerde bulundu.