Son dakika: MSB'den Türk ve Rus heyetleri arasındaki Karabağ görüşmesine ilişkin açıklama

Karabağ'daki ateşkes sonrasında yapılacak çalışmalar kapsamında Türk ve Rus heyetleri Ankara'da toplandı. Görüşme sonrası MSB'den yapılan açıklamada, "Türk ve Rus askeri heyetleri arasında Karabağ'daki ateşkes sonrasında yapılacak çalışmalar ile İdlip başta olmak üzere Suriye'deki durumun ele alındığı Milli Savunma Bakanlığı'ndaki teknik görüşmelerin bu günkü kısmı tamamlanmıştır. " ifadelerine yer verildi.

Giriş Tarihi 13 Kasım 2020, 18:40 Güncelleme 13 Kasım 2020, 19:12
Son dakika: MSB’den Türk ve Rus heyetleri arasındaki Karabağ görüşmesine ilişkin açıklama

İÇİNDEKİLER

Karabağ'daki ateşkes sonrasında yapılacak çalışmalar kapsamında Türk ve Rus heyetleri Ankara'da toplandı. Görüşme sonrası MSB'den açıklama geldi.

Yapılan açıklama şu şekilde:
Türk ve Rus askeri heyetleri arasında Karabağ'daki ateşkes sonrasında yapılacak çalışmalar ile İdlip başta olmak üzere Suriye'deki durumun ele alındığı Milli Savunma Bakanlığı'ndaki teknik görüşmelerin bu günkü kısmı tamamlanmıştır. Görüşmelere yarın devam edilecektir.

20 KİŞİLİK EKİP TÜRKİYE'DE
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rusya'dan geniş katılımlı bir heyetin bugün Ankara'ya geleceğini ve Karabağ'daki ateşkes sonrasında yapılacak çalışmalar hakkında teknik görüşmeler yapılacağını açıklamıştı.

Karabağ'daki ateşkes sonrasında yapılacak çalışmalar kapsamında Rusya'dan 20 kişilik heyet bugün Ankara'ya geldi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN