SON DAKİKA: Gençlik ve Spor Bakanlığı'na 2 bin antrenör alınacak

Gelen son dakika haberine göre; Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu son dakika gelişmesini duyurdu. Bakan Kasapoğlu, önümüzdeki günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığı'na 2 bin antrenör alınacağını açıkladı.

Giriş Tarihi 13 Kasım 2020, 11:06 Güncelleme 13 Kasım 2020, 11:39
SON DAKİKA: Gençlik ve Spor Bakanlığı’na 2 bin antrenör alınacak

İÇİNDEKİLER

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Gençlik ve Spor Bakanlığının 2021 yılı bütçe görüşmelerine başlandı. Komisyon, AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı. Toplantıda Gençlik ve Spor Bakanlığının bütçesinin yanı sıra Spor Toto Teşkilat Başkanlığının Sayıştay raporu da ele alınacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, özellikle Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunlarının beklediği müjdeli haberi verdi.

"2000 ANTRENÖR ATAMASI"
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, komisyondaki konuşmasında şunları söyledi "Önümüzdeki günlerde 2 bin yeni antrenör alacağız. 2021 bütçesi için öngördüğümüz her bir kuruş gençlerimizin huzuru, mutluluğu, sosyal faaliyetleri ve eğitimleri için harcanacaktır"

Bakan Kasapoğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda da şu ifadeleri kullandı "2021 bütçe görüşmelerimiz devam ederken 2000 antrenör ataması gerçekleştireceğimizin müjdesini vermek istiyorum. Detayları en kısa sürede açıklayacağız"

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN