SON DAKİKA: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: Azerbaycan Türki kardeşlerimizin zaferini kutluyoruz

Dün gece yaşanan son dakika gelişmesiyle Azerbaycan, Ermenistan'a karşı zafer elde etti ve işgal altındaki topraklarını geri aldı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da yaptığı son dakika açıklamasında " Yaklaşık 30 yıldır işgal altında olan öz topraklarını geri almak, Ermenistan’ın barbarca saldırılarını sonlandırmak için haklı bir mücadele veren ve bu mücadeleyi alnının akıyla sonlandıran Azerbaycan Türkü kardeşlerimizin zaferini kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 10 Kasım 2020, 12:36 Güncelleme 10 Kasım 2020, 12:44
SON DAKİKA: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: Azerbaycan Türki kardeşlerimizin zaferini kutluyoruz

İÇİNDEKİLER

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Azerbaycan'ın Ermenistan tarafından işgal edilen topraklarını geri alması nedeniyle Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter sayfasından bir mesaj yayınladı.

"AZERBAYCAN TÜRKÜ KARDEŞLERİMİZİN ZAFERİNİ KUTLUYORUZ"
Bakan Akar, mesajında şu ifadelere yer verdi "Yaklaşık 30 yıldır işgal altında olan öz topraklarını geri almak, Ermenistan'ın barbarca saldırılarını sonlandırmak için haklı bir mücadele veren ve bu mücadeleyi alnının akıyla sonlandıran Azerbaycan Türkü kardeşlerimizin zaferini kutluyoruz.

"TEK YÜREK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
İmzalanan Ateşkes anlaşmasındaki şartların yerine getirilmesi, işgal altındaki tüm topraklarının Azerbaycan'a iade edilmesi, bölgede barış ve huzur ortamının yeniden sağlanması sürecinde de can Azerbaycanlı kardeşlerimizle tek yürek olmaya devam edeceğiz. "