Sütünü çıkardı! Konya’da süt fabrikasında skandal görüntüler

Süt fabrikasındaki skandal görüntüler ‘pes’ dedirtti. Olay Konya’da meydana geldi. Benefit Süt Toplama Merkezi’nde çalışan Emre S, süt kazanında banyo yaptı. İş arkadaşı Uğur T. ise o anları kaydetti. Sosyal medyadan yayınlanan görüntülere tepki yağdı. Tarım ve Orman Bakanlığı çalışma başlattı. 2 kişi gözaltına alındı. İş yeri ise şu açıklamaya yaptı: “İlgili şahsın iş akdi iptal edilmiş olup, hakkında gerekli yasal işlem ve incelemeler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Kasım 2020 Güncelleme 06 Kasım 2020, 06:58
Sütünü çıkardı! Konya’da süt fabrikasında skandal görüntüler

İÇİNDEKİLER

Süt fabrikasındaki skandal görüntüler 'pes' dedirtti. Olay Konya'da meydana geldi. Benefit Süt Toplama Merkezi'nde çalışan Emre S, süt kazanında banyo yaptı. İş arkadaşı Uğur T. ise o anları kaydetti. Sosyal medyadan yayınlanan görüntülere tepki yağdı. Tarım ve Orman Bakanlığı çalışma başlattı. 2 kişi gözaltına alındı. İş yeri ise şu açıklamaya yaptı: "İlgili şahsın iş akdi iptal edilmiş olup, hakkında gerekli yasal işlem ve incelemeler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

İŞ YERİ KAPATILDI
Tarım ve Orman Bakanlığı, skandalla ilgili açıklama yaptı: "Yapılan denetimde iş yerinin insan sağlığı ve güvenirliği açısından tehlike oluşturduğu tespit edildiğinden ürünlere el konuldu ve işletmenin faaliyetinin durdurulmasına karar verildi."