SON DAKİKA: Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev'den Başkan Erdoğan'a başsağlığı mesajı

Son dakika haberine göre, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, İzmir'de meydana gelen depremde can kayıpları nedeniyle Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a başsağlığı mesajı gönderdi. Öte yandan Filistin İslami Direniş Hareketi “Hamas” siyasi büro Başkanı Heniyye, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a İzmir'de meydana gelen depremle ilgili "taziye" ve "geçmiş olsun" mesajını iletti.

Giriş Tarihi 31 Ekim 2020, 10:35 Güncelleme 31 Ekim 2020, 11:33
SON DAKİKA: Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev’den Başkan Erdoğan’a başsağlığı mesajı

İÇİNDEKİLER

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, İzmir'de meydana gelen depremde can kayıpları nedeniyle Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a başsağlığı mesajı gönderdi.

Tokayev, mesajında, depremde insanların hayatını kaybettiği ve yaralandığıyla ilgili haberleri derin üzüntüyle karşıladığını belirterek, "Kazakistan halkı ve şahsım adına bu felakette yakınlarını kaybedenlere ve size başsağlığı diliyorum. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralıların bir an önce yakınlarına kavuşmasını diliyorum." ifadesine yer verdi.

Başkan Tokayev, Kazakistan hükümeti ve halkının kardeş Türk halkına yardım etmeye hazır olduğunu dile getirdi.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Filistin İslami Direniş Hareketi "Hamas" siyasi büro Başkanı Heniyye, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a İzmir'de meydana gelen depremle ilgili "taziye" ve "geçmiş olsun" mesajını iletti.

Filistin İslami Direniş Hareketi "Hamas" siyasi büro Başkanı İsmail Heniyye, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştü. Heniyye, İzmir'de meydana gelen depremde hayatını kaybedenlerle ilgi Başkan Erdoğan'a ve Türk halkına başsağlığı diledi.