CHP'li Gürsel Tekin'den İzmir depremi üzerinden provokasyon! Millet can derdindeyken yalanlarla hükümeti hedef aldı

Son dakika haberi... İzmir'de 6,6 şiddetinde deprem meydana geldi, birçok vatandaşımız hayatını kaybetti. CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin, deprem üzerinden yalanlarla dolu provokatif bir paylaşımda bulundu. Tekin, "İzmir'de yaşanan deprem sonucunda Bayraklı'da Kaymakamlık binası ve Kızılay Kan Merkezi yıkıldı, Adalet Sarayı duvarları çatladığı için boşaltıldı... Kendi binalarının güvenliğini sağlayamayan devlet, vatandaşın canını nasıl koruyacak? Çok acil çok büyük adımlar atmamız lazım.." iddiasında bulundu. Gürsel Tekin'in yalanı çok geçmeden ortaya çıktı. Kaymakamlık ve Kızılay binasının sağlam olduğu, Adalet Sarayı'nda ise hafif çatlaklar olduğu açıklandı. Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, "Gürsel Bey, Kan merkezimiz ayakta ve vatandaşımıza hizmet vermektedir." dedi.

Giriş Tarihi 30 Ekim 2020, 18:17 Güncelleme 30 Ekim 2020, 19:47
CHP’li Gürsel Tekin’den İzmir depremi üzerinden provokasyon! Millet can derdindeyken yalanlarla hükümeti hedef aldı

İÇİNDEKİLER

İzmir'deki 6,6 şiddetindeki deprem sonrası yıkılan binaların altında kalan vatandaşları çıkarmak için tüm Türkiye tek yürek olmuşken CHP'li Gürsel Tekin attığı skandal tweetle gündemin odak noktası oldu.

Gürsel Tekin Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada, "İzmir'de yaşanan deprem sonucunda Bayraklı'da Kaymakamlık binası ve Kızılay Kan Merkezi yıkıldı, Adalet Sarayı duvarları çatladığı için boşaltıldı... Kendi binalarının güvenliğini sağlayamayan devlet, vatandaşın canını nasıl koruyacak? Çok acil çok büyük adımlar atmamız lazım.." idiasına yer verdi.




YALANI ÇOK GEÇMEDEN ORTAYA ÇIKTI
Gürsel Tekin'in yalanı çok geçmeden ortaya çıktı. Kaymakamlık ve Kızılay binasının sağlam olduğu, Adalet Sarayı'nda ise hafif çatlaklar olduğu açıklandı. Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, "Gürsel Bey, Kan merkezimiz ayakta ve vatandaşımıza hizmet vermektedir." dedi.

İşte CHP'li Gürsel Tekin'in "yıkıldı" diyerek provokasyon yaptığı binalardan görüntüler;








SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI
Tekin'in skandal tweetine sosyal medyadan tepki yağdı... İşte o tweetlerden bazıları...