İslam düşmanı ırkçı Wilders alçak paylaşımlarına yenisini ekledi! Bu kez Peygamber Efendimize dil uzattı...

Irkçı ve islam düşmanı çıkışlarıyla gündeme gelen Geert Wilders, şimdi de Peygamber Efendimize dil uzattı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla hem islamı hem de Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Wilders, haddini iyice aşarak, "Muhammed'e hayır, Erdoğan'a hayır, teröre hayır" ifadelerini kullandı. Wilders'in bu ahlakısz çıkışına Çevre ve Şehircilik Bakan Yrd. Mehmet Emin Binpınar'dan tokat gibi bir yanıt geldi. Binpınar paylaşımında, "Bir gün çocuklarınız İslam'ı seçecek. Çünkü barış İslam'da" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 29 Ekim 2020, 23:27 Güncelleme 29 Ekim 2020, 23:27
İslam düşmanı ırkçı Wilders alçak paylaşımlarına yenisini ekledi! Bu kez Peygamber Efendimize dil uzattı...

İÇİNDEKİLER

İslamofobik ve ırkçı açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Hollanda Özgürlük Partisi Genel Başkanı Geert Wilders yine İslam'a ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a saldırdı. Wilders sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: "Muhammed'e hayır, Erdoğan'a hayır, teröre hayır" ifadelerini kullandı.

BAKAN YARDIMCISINDAN TOKAT GİBİ YANIT!
Irkçı Wilders'e yanıt Çevre ve Şehircilik Bakan yardımcısı Mehmet Emin Binpınar'dan geldi. Sosyal medya hesabından skandal paylaşıma yanıt veren Binpınar: "Sonsuza dek Muhammed (SAV), Sonsuza dek Erdoğan" ifadelerini kullandı. Wilders'in 'İslam'a hayır' paylaşımına ise, "Bir gün çocuklarınız İslam'ı seçecek. Çünkü barış İslam'da" yanıtınıyla karşılık verdi.

BU İLK SKANDALI DEĞİL
Irkçı Wilders'in bu Türkiye ve müslümanlara yönelik ilk skandalı değil. Wilders daha önce de pek çok kez müslümanlara hakaretler yağdırmıştı.

NATO'DAN ATILMA ÇAĞRISI
Irkçı ve islam düşmanı Hollandalı siyasetçi Geert Wilders skandal paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Geert Wilders Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Türkiye'nin NATO'dan atılması çağrısında bulundu. Wilders geçtiğimiz günlerde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak alçakça saldırıda bulunmuştu.