Atatürk 29 Ekim resimleri! En güzel 29 Ekim sözleri! Atatürk'ün Cumhuriyet ile ilgili sözleri!

Atatürk'ün Cumhuriyet ile ilgili sözleri! En güzel 29 Ekim sözleri vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Atatürk 29 Ekim resimleri arama motorlarında sorgulanıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Cumhuriyetimizin 97. yıldönümünde sosyal medyada 29 Ekim sözleri ve resimleri paylaşılıyor. En güzel 29 Ekim sözlerine haberimizden ulaşabilir ve birbirinden güzel resimleri telefonunuza indirebilir veya sosyal medyadan paylaşabilirsiniz. İşte, Atatürk'ün Cumhuriyet ile ilgili sözleri...

Giriş Tarihi 29 Ekim 2020, 14:40 Güncelleme 29 Ekim 2020, 14:40
Atatürk 29 Ekim resimleri! En güzel 29 Ekim sözleri! Atatürk’ün Cumhuriyet ile ilgili sözleri!

İÇİNDEKİLER

Atatürk 29 Ekim resimleri! Atatürk'ün Cumhuriyet ile ilgili sözleri nelerdir? 29 Ekim sözleri arama motorlarında araştırılıyor. Birbirinden güzel anlamlı 29 Ekim sözleri sorgulanıyor. Haberimizde birbirinden güzel 29 Ekim sözlerine ulaşabilirsiniz. İşte, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyet ile ilgili sözleri!

EN GÜZEL CUMHURİYET BAYRAMI MESAJLARI

Cumhuriyetimizin 96. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. "Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun"

Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı, Türk topluluğudur.

Cumhuriyetsiz bir toplum, yarınsız bir gündür. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.

Büyük Önder Atatürk'ü ve de silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor Cumhuriyet Bayramınızı yürekten en kalbi sevgilerimle kutluyorum. ' 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bugün her yer kırmızı beyaz olsun.

Cumhuriyet Bayramı"nı kutluyor, herkese esenlikler diliyorum.

Cumhuriyet, yüksek ahlaki değer ve niteliklere dayanan bir idaredir. Cumhuriyet fazilettir. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…

Ben bir Cumhuriyet çocuğuyum İyi bayramlar…

Cumhuriyet; fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular İster. Bu duygularla Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

Şerefli bir yaşamın bedeli, her ne olursa olsun ödenir. Küçük oyunlar, küçük oyuncularındır. Onlar, okyanusta boğulmanın adabını bilemezler! Cumhuriyet erdemdir. Ülkemizin doğum gününü kutlamak, bu günü hakkınca yaşamak bize yakışandır, olması gerekendir…

Cumhuriyet'in geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı sağlayan gurur verici atılım ve başarıları, her türlü zorlu engelin aşılması konusunda bizlere güç vermesi dileğiyle. 'Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun'.

Yirmi dokuz Ekimi Karşılarız neşeyle çünkü bu günde erdik büyük cumhuriyete. Cumhuriyet bayramınız kutlu ve şanlı olsun.

Cumhuriyet, fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz.

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.