Son dakika: Başkan Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy’yi kabul etti
takvim.com.tr
takvim.com.tr

Son dakika: Başkan Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'yi kabul etti

Son dakika haberine göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile görüşmesi sona erdi. Üsküdar’da bulunan Cumhurbaşkanlığı Vahdettin Köşkü’ndeki görüşme yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü. İkilinin görüşmesi sonrası heyetler arası görüşmeye geçildi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile baş başa görüşmesi sona erdi.

Üsküdar'daki Vahdettin Köşkü'nde yapılan basına kapalı şekilde gerçekleştirilen görüşme 1 saat 45 dakika sürdü.

Daha sonra heyetler arası görüşmeye geçildi.

Heyetler arası görüşmede, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi Yağmur Ahmet Güldere ile Ukrayna'dan ilgili bakanlar da yer aldı.

Üsküdar'daki Vahdettin Köşkü'nde yapılan heyetler arası görüşme, 1 saat 15 dakika sürdü.

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN