Son dakika: Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan Markar Esayan için taziye mesajı: Yaptığı katkıları hiçbir zaman unutmayacağız

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Markar Esayan için yayımladığı taziye mesajında, "AK Parti MKYK üyemiz, İstanbul Milletvekilimiz, sevgili kardeşim Markar Esayan’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Müteveffa Markar kardeşimizin ailesine, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Ülkemiz siyasetine ve demokrasimize yaptığı katkıları hiçbir zaman unutmayacağız." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 16 Ekim 2020, 20:13 Güncelleme 16 Ekim 2020, 21:04
Son dakika: Başkan Recep Tayyip Erdoğan’dan Markar Esayan için taziye mesajı: Yaptığı katkıları hiçbir zaman unutmayacağız

İÇİNDEKİLER

Bir süredir kanser tedavisi gören AK Parti MKYK üyesi ve İstanbul Milletvekili Markar Esayan, 51 yaşında hayatını kaybetti.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Markar Esayan için taziye mesajı yayımladı.




Erdoğan mesajında, "AK Parti MKYK üyemiz, İstanbul Milletvekilimiz, sevgili kardeşim Markar Esayan'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Müteveffa Markar kardeşimizin ailesine, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Ülkemiz siyasetine ve demokrasimize yaptığı katkıları hiçbir zaman unutmayacağız." ifadelerine yer verdi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın o paylaşımı;