Son dakika: Koronavirüste son durum! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yeni tablo ile 12 Ekim koronavirüs vaka sayılarını duyurdu

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 12 Ekim yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka ve vefat sayılarını duyurdu. Koca açıklamasında, "Bugün toplam ağır hasta sayımız 1.417. Yoğun bakım doluluk oranlarımızda bu hafta düşüş var. Hastalarda zatürre oranı da geçen haftaya göre düştü. Tedbirler birlikte ve sürekli uygulandığında sonuç veriyor. Birlikte başaracağız, güvenin." ifadelerine yer verdi.

Giriş Tarihi 12 Ekim 2020, 19:02 Güncelleme 12 Ekim 2020, 19:22
Son dakika: Koronavirüste son durum! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yeni tablo ile 12 Ekim koronavirüs vaka sayılarını duyurdu

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 12 Ekim yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka ve vefat sayılarını duyurdu.

"YOĞUN BAKIM DOLULUK ORANLARIMIZDA BU HAFTA DÜŞÜŞ VAR"
Koca açıklamasında, "Bugün toplam ağır hasta sayımız 1.417. Yoğun bakım doluluk oranlarımızda bu hafta düşüş var. Hastalarda zatürre oranı da geçen haftaya göre düştü. Tedbirler birlikte ve sürekli uygulandığında sonuç veriyor. Birlikte başaracağız, güvenin." ifadelerine yer verdi.

11 EKİM KORONAVİRÜS TABLOSU

10 EKİM KORONAVİRÜS TABLOSU

9 EKİM KORONAVİRÜS TABLOSU

8 EKİM KORONAVİRÜS TABLOSU

7 EKİM KORONAVİRÜS TABLOSU

Canlı Corona Virüsü Haritası - Corona Virüsü Ölü ve Vaka Sayısı Son Durum