Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç A Haber'de konuştu: Kılıçdaroğlu ekibi tarafından sürekli kandırılıyor

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç A Haber ekranlarında yayınlanan “Memleket Meselesi” adlı programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Her geçen gün yalan bilgiler üzerinden açıklama yapan Kılıçdaroğlu'nun ekibi tarafından kandırıldığını belirten Genç, CHP'li vekillerin ise oturdukları yerden para kazandıklarını ve hiçbir şey üretmediklerini ifade etti. Genç, "Hazır bir kitleleri var ve ne yaparsanız size oy veriyor" şeklinde konuştu.

Giriş Tarihi 09 Ekim 2020, 23:50 Güncelleme 09 Ekim 2020, 23:56
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç A Haber’de konuştu: Kılıçdaroğlu ekibi tarafından sürekli kandırılıyor

İÇİNDEKİLER

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç A Haber ekranlarında yayınlanan "Memleket Meselesi" adlı programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"ERDOĞAN RAKİBİM" DİYOR AMA ONU KANDIRIYORLAR
Kılıçdaroğlu'nun Başkan Recep Tayyip Erdoğan "siyasi rakibim" olarak tanımlamasına ilişkin "Erdoğan gibi bir dünya liderinin rakibi Kılıçdaroğlu olamaz" diyen Hikmet Genç, Kılıçdaroğlu'nun bu konuda kandırıldığını söyledi.

"DÜNYA'NIN EN KONFORLU İŞİ CHP'DEN VEKİL OLMAK"
Dünyanın en konforlu işinin CHP'de milletvekili olmak olduğunu ifade eden Genç, CHP'li vekillerin hem maaş aldığını hem de hiçbir şey yapmadıklarını söyledi. "Oturdukları yerde gelen her şeyi reddedip, hiçbir şey üretmiyorlar. Hazır bir kitleleri var ve ne yaparsanız size oy veriyor" diyen Hikmet Genç Kılıçdaroğlu'nu defalarca kaldırıldığını söyleyerek uyardığını açıkladı.

FOTOĞRAF VE GÖRÜNTÜ KILIÇDAROĞLU'NUN İŞİ
Kılıçdaroğlu'nun ekibindeki kişilerin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na fotoğraflar göstererek kendisini kandırdıklarını belirten Genç, Kemal Kılıçdaroğlu'nun da CHP Genel Başkanlığına fotoğraflar sayesinde geldiğini belirtti. Erdoğan'ın Katar ziyaretindeki bir fotoğraftan yola çıkarak Erdoğan'ı eleştiren Kılıçdaroğlu hakkıında "Görüntü ve fotoğraflar onun işi" diyen Hikmet Genç, Kılıçdaroğlu'nun bir politikaya sahip olmadığını ifade etti.