Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak açıkladı: Katar ile birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir görüşme yaptık

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Kuveyt ve Katar'a gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Bakan Albayrak,"Katar ile bölgesel iş birliği noktasında birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir görüşme yaptık" dedi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak açıkladı: Katar ile birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir görüşme yaptık

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Başkan Tayyip Erdoğan liderliğinde Kuveyt ve Katar'a gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak açıkladı: Katar ile birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir görüşme yaptık-1

Bakan Albayrak, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Kuveyt ve Katar'ı günübirlik ziyaret ettik. Hayatını kaybeden Kuveyt Emiri Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah için taziyelerimizi ilettik. Katar ile de bölgesel iş birliği noktasında birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir görüşme yaptık." ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak açıkladı: Katar ile birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir görüşme yaptık-2

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın o paylaşımı;

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler