Sultanbeyli'de korku dolu anlar! Çocukların çatıdaki tehlikeli oyunu kamerada

İstanbul Sultanbeyli'de iki küçük çocuğun çatıdaki tehlikeli oyununu görenlere korku dolu anlar yaşattı. Bir süre çatıda oyun oynayan çocuklar çıktıkları penceren tekrar içeri girdi. Yürekleri ağza getiren o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, görüntülere ilişkin inceleme başlatıldığını ve sürecin takip edilebilmesi için aileye danışmanlık ve rehberlik desteği verileceğini bildirdi.

Giriş Tarihi 01 Ekim 2020, 12:07 Güncelleme 01 Ekim 2020, 15:16
Sultanbeyli’de korku dolu anlar! Çocukların çatıdaki tehlikeli oyunu kamerada

İÇİNDEKİLER

Olay Sultanbeyli Adil Mahallesi'nde meydana geldi. Burada bulunan bir binanın çatı katındaki evlerinin camından çıkan 2 küçük çocuğu çatıda gezmeye başladı.




Çocukları görenler korku dolu anlar yaşadı. 2 ve 3 yaşındaki iki çocuğun çatıda gezerken gören komşuları çocukları uyarmaya çalıştı.





Vatandaşlar ailenin sorumsuz davranışına tepki gösterdi. Bir süre çatıda kalan çocuklar tekrar çıktıkları camdan içeri girdi.




Yürekleri ağza getiren o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

BAKANLIK DEVREYE GİRDİ
Bakanlıktan yapılan bilgilendirmeye göre, Sultanbeyli'de bir binanın çatı katındaki evlerinin camından çıkarak çatıda yürümeye başlayan iki küçük çocuğun görüntülerinin dün Bakanlığa ulaşması üzerine, İstanbul Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlattı.

Aile ve çocuklar ile görüşen Bakanlık uzmanları, sürecin takip edilebilmesi için aileye danışmanlık ve rehberlik desteği verilmesi kararı aldı.

İl müdürlüğünün çocukların üstün yararını gözeterek, gelişimleri üzerinde herhangi bir olumsuz etki oluşmaması için konuyu takibe devam edeceği bildirildi.