Azerbaycan ilerliyor! Ermenistan ordusunun bir taburunun sancağı ele geçirildi...

Ermenistan'ın Azerbaycan'ın topraklarına saldırması ve sivilleri hedef almasının ardından Azerbaycan karşı saldırı başlattı. Azerbaycan ordusu Ermenistan ordusunun taarruz taburunun sancağını ele geçirdi.

Giriş Tarihi 30 Eylül 2020, 22:27 Güncelleme 30 Eylül 2020, 22:34
Azerbaycan ilerliyor! Ermenistan ordusunun bir taburunun sancağı ele geçirildi...

İÇİNDEKİLER

Ermenistan'ın Azerbaycan'ın topraklarına saldırması ve sivilleri hedef almasının ardından Azerbaycan karşı saldırı başlattı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Bugün Ağdere (Madagiz) yönündeki çatışmada bozguna uğratılan Ermenistan Ordusunun 6. Dağ Alayına yardıma gelen 193. Taarruz Taburunun sancağı ve evrakları ele geçirildi." bilgisi verildi.

AZERBAYCAN, ERMENİSTAN ORDUSUNUN TANK, TOP VE FÜZE SİSTEMLERİNİ İMHA ETTİ
Azerbaycan ordusunun topraklarını işgalden kurtarmak için başlattığı karşı saldırıda Ermenistan ordusu kayıp vermeye devam ediyor.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Bugün saat 17:30'a kadar cephenin farklı yönlerinde düşmanın 1 Uragan roketatar sistemi, 2 OSA hava savunma sistemi, 4 BM-21 Grad roketatarı, 1 piyade savaş aracı, 16 tankı, 4 D-20 obüs topu ve 2 kamyonu imha edildi." bilgisi verildi.

Bakanlık, Ermenistan ordusunun tank, top ve füze sistemlerine düzenlenen saldırıların havadan çekilmiş görüntülerini de paylaştı.