TSK'ya ait Bayraktar TB2 SİHA'lar Ermenistan'ın başkenti Erivan'a 25 kilometre mesafede!

Son dakika haberi... SİHA'lar kritik dönemlerde devreye girerek oyun değiştirici olmaya devam ediyor. Azerbaycan ile Ermenistan arasında Dağlık Karabağ'da yaşanan çatışmalar sürerken, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait Bayraktar TB2 SİHA'lar Türkiye-Ermenistan sınır hattında uçuyor. Erivan'a yaklaşık 25 km uzaklıkta uçuş yapan SİHA'lar, Dağlık Karabağ'daki askeri harekatlarda Ermenistan ordusuna ağır kayıplar verdirmişti.

Giriş Tarihi 29 Eylül 2020, 16:46 Güncelleme 29 Eylül 2020, 16:53
TSK’ya ait Bayraktar TB2 SİHA’lar Ermenistan’ın başkenti Erivan’a 25 kilometre mesafede!

İÇİNDEKİLER

İşgal altında tuttuğu Dağlık Karabağ bölgesinden Azerbaycan'a saldırılar düzenleyen Ermenistan ordusu, çok ağır kayıplar verdi.

Azerbaycan ordusunun askeri harekatına SİHA'lar damgasını vurdu. Ermenistan ordusu birçok köy ve beldeyi kaybetti.

Dağlık Karabağ'da yaşanan çatışmalara eş zamanlı olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait SİHA'lar, Ermenistan-Türkiye sınır hattında uçuyor.

ERİVAN'A 25 KM UZAKLIKTA UÇUYOR
Yenişafak'ta yer alan habere göre Erivan'a 25 km uzaklıkta uçuş yapan SİHA'lar, Libya ve Suriye'den sonra Kafkasya cephesindeki savaşın dengesini değiştirdi.

ERMENİSTAN-AZERBAYCAN ÇATIŞMASINDA SON DURUM
Azerbaycan ile Ermenistan arasında pazar günü başlayan çatışmalar devam ediyor. Ermenistan ordusunun başlattığı saldırılara çok sert yanıt veren Azerbaycan, şu ana kadar 7 köyü ve stratejik tepeleri Ermeni güçlerinden temizledi. Azerbaycan ordusu, Fuzuli-Cebrail ve Ağdere-Terter istikametinde önemli ilerlemeler kaydediyor.