Sosyal medyayı sallayan iddia! CHP'li İBB'nin İstanbul Vakfı tarafından dağıtılan kurban konserveleri bozuldu mu?

Son dakika haberi... Kurban kesim alanlarındaki organizasyonu yapamadığı için onlarca kurbanın zayi olmasına neden olan İBB'de şimdi de toplanan hisselerle vatandaşa dağıtılmak üzere hazırlanan kurban konservelerinin bozulduğu iddia edildi. İBB Vakfı'na ait konserve kutusunda yer alan ürünlerin bozuk görüntülere sosyal medyada gündeme oturdu. Bir çok kullanıcı İstanbul Vakfı'na ait konserve kutusunda yer alan ürünlerin bozuk görüntülerini paylaşarak tepkisini dile getirdi.

Giriş Tarihi 22 Eylül 2020, 09:53 Güncelleme 22 Eylül 2020, 10:47
Sosyal medyayı sallayan iddia! CHP’li İBB’nin İstanbul Vakfı tarafından dağıtılan kurban konserveleri bozuldu mu?

İÇİNDEKİLER

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bünyesinde bulunan İstanbul Vakfı'nın kurban hisselerinden toplayarak hazırladığı konservelerin bozuk olduğu iddia edildi.

KURBAN KESİM ALANINDAN KAÇMIŞLARDI
Yenişafak'ta yer alan habere göre Kurban Bayramı'nda İBB'nin kurduğu Kayaşehir'deki kurban kesim alanında kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşlar binlerce lira ödemişti. Ancak organizasyonu yapamayan İBB'nin kasapları ve çalışanları kurban kesim yerlerinden kaçmasıyla birlikte onlarca kurban zayi olmuştu. Kayaşehir'de yaşanan skandalın ardından bir yeni skandal daha patlak verdi.



KURAN HİSSELERİNDEN HAZIRLANAN KONSERVELER BOZUK ÇIKTI

Bir anda sosyal medyanın gündemine düşen skandalda İBB Vakfı'nın kurban hisselerinden hazırladığı konservelerin bozuk olduğu iddia edildi. Bir çok kullanıcı İstanbul Vakfı'na ait konserve kutusunda yer alan ürünlerin bozuk görüntülerini paylaşarak tepkisini dile getirdi.