EBA düzeldi mi? EBA çok kalabalık hatası nedir? EBA çöktü mü?

EBA düzeldi mi? EBA'da yaşanan erişim sıkıntıları nedeniyle öğrenciler ve öğretmenler EBA çöktü mü sorusuna yanıt arıyordu. EBA çok kalabalık hatası nedeniyle EBA'ya erişimlerde sıkıntı yaşandı. Konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da önemli açıklamalarda bulundu. Sosyal medya kullanıcıları EBA çöktü paylaşımları yapmaya başladı. İşte, EBA hatalarıyla ilgili merak edilen son bilgiler...

Giriş Tarihi 22 Eylül 2020, 12:56 Güncelleme 22 Eylül 2020, 12:58
EBA düzeldi mi? EBA çok kalabalık hatası nedir? EBA çöktü mü?

İÇİNDEKİLER

EBA çöktü mü? EBA açılmıyor hatası nedir? EBA'nın çöküp çökmediği öğrenciler ve veliler tarafından sorgulanıyor. Uzaktan eğitim sistemi EBA sistemine girmeye çalışan eğitimci ve öğrencilerin sisteme giriş yapamadığı belirtiliyor.

EBA ÇÖKTÜ MÜ?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yüz yüze eğitimle ilgili "Tüm süreç takip ediliyor, kuralsız eğitim yapanlara ceza verilecek" dedi. EBA'da yaşanan erişim sıkıntısı ile "Bütün takipler yapılıyor" ifadelerini kullandı.

SİSTEMDE UYARI BULUNUYOR

Sistemdeki uyarı şöyle:

* Şu an yüz binlerce öğretmen ve öğrenci EBA'da. Yoğunluk yüzünden sorun yaşamış olabilirsin. Bu süreçte EBA TV kanallarımız yanında.

* Yayın akışı için buradan bilgi alabilirsin. İstersen hazırladığımız Eğitim Takvimi'nden günün önerilerine de bakabilirsin. En kısa sürede görüşmek üzere…

EBA TV FREKANS BİLGİLERİ

HD Alış bilgileri:

Alış frekansı :12.084 MHz
Polarizasyon : Yatay (H)
Sembol oranı : 13.750
FEC : 2/3

SD Alış bilgileri:

Alış frekansı :11.916 MHz
Polarizasyon : Dikey (V)
Sembol oranı : 30.000
FEC : ¾