Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan askerini şehit eden Ermenistan'a net mesaj: Ateşle oynamayı derhal kesin

Milli Savunma Bakanlığı Azerbaycan askerini şehit eden Ermenistan'a çok sert bir mesaj verdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Ermenistan, Tovuz bölgesindeki ateşkesi ihlal ederek bir kahraman Azerbaycan askerimizi şehit etti. Ermenistan, ateşle oynamayı derhal kesmeli" ifadelerine yer verildi.

Giriş Tarihi 21 Eylül 2020, 20:58 Güncelleme 22 Eylül 2020, 11:46
Milli Savunma Bakanlığı’ndan Azerbaycan askerini şehit eden Ermenistan’a net mesaj: Ateşle oynamayı derhal kesin

İÇİNDEKİLER

Milli Savunma Bakanlığı Azerbaycan askerini şehit eden Ermenistan'a çok sert bir mesaj verdi.

"ATEŞLE OYNAMAYI DERHAL KESMELİ"
Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Yukarı Karabağ'ı hukuksuzca işgal eden Ermenistan, şimdi de Tovuz bölgesindeki ateşkesi ihlal ederek bir kahraman Azerbaycan askerimizi şehit etti. Şehidimize Allah'tan rahmet, tüm Azerbaycanlı kardeşlerimize başsağlığı dileriz. Ermenistan ateşle oynamayı derhal kesmeli!" ifadelerine yer verildi.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ermenistan'ın saldırılarında şehit düşen Elşen Memmedov için Azerbaycan halkına başsağlığı diledi.

Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ermenistan tarafından gerçekleştirilen saldırılarda şehit düşen onbaşı Elşen Memmedov için Allah'tan rahmet diledi.

Ailesi ve kardeş Azerbaycan halkına başsağlığı dileğini ileten Çavuşoğlu, Ermenistan'ı saldırganlığa son vermeye ve aklını başına toplamaya davet etti.

Çavuşoğlu, "Can Azerbaycan'ın haklı davasında daima yanındayız." ifadesini kullandı.