3 cinayetten yıllardır aranıyordu! Suç makinesi özel harekat baskınıyla yakalandı

Adana'da farklı tarihlerde işlenen 3 cinayet nedeniyle 6 yıldır aranan cezaevi firarisi İrfan Saygılı, özel harekat polisleri tarafından düzenlenen operasyon ile kıskıvrak yakalandı.

Giriş Tarihi 21 Eylül 2020, 15:51 Güncelleme 21 Eylül 2020, 15:53
3 cinayetten yıllardır aranıyordu! Suç makinesi özel harekat baskınıyla yakalandı

İÇİNDEKİLER

Adana'da farklı tarihlerdeki 3 cinayetten aranan cezaevi firarisi İrfan Saygılı (40) özel harekatın gerçekleştirdiği operasyonla yakalandı.

Adana'da 8 Mart 2014'te Samet Daoğlu, 27 Aralık 2017'de Serhat Aydemir ile 2016'da Bingöl'ün Genç ilçesinde ismi öğrenilemeyen bir kişinin öldürülmesi, "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak" ve "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak" gibi birçok suçtan aranan İrfan Saygılı'nın (40), merkez Sarıçam ilçesi Osmangazi Mahallesi'nde olduğu bilgisine ulaştı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve özel harekat ekibi sevk edildi. Bölgeyi çembere alan polis, 2014'ten bu yana cezaevi firarisi olan Saygılı'nın evine operasyon düzenledi. Yakalanan Saygılı'nın, tanınmamak için imaj değişikliği yaptığı belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen Saygılı, daha sonra cezaevine gönderildi.