Aleyna Çakır nerede öldü? Aleyna Çakır neden öldü? Dövüldüğü video Müge Anlı izle

ATV ekranlarındaki Müge Anlı ile Tatlı Sert programında öldürülen Aleyna Çakır ile ilgili gelişmeler devam ediyor. Son olarak Aleyna Çakır'a şiddet uygulayan ve ölümünden sorumlu tutulan Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun'un hakkındaki iddialar ve kendini öldürmesiyle birlikte olaylar daha da büyüdü. Peki Aleyna Çakır neden öldü? Aleyna Çakır nerede öldü? Dövüldüğü videonun ortaya çıkmasıyla ailesi de zor anlar yaşadı. İşte tüm gelişmeler...

Giriş Tarihi 18 Eylül 2020, 23:39 Güncelleme 18 Eylül 2020, 23:39
Aleyna Çakır nerede öldü? Aleyna Çakır neden öldü? Dövüldüğü video Müge Anlı izle

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı'da araştırılan Aleyna Çakır olayı gündeme bomba gibi düştü. İzleyiciler Aleyna Çakır neden öldü? Aleyna Çakır nerede öldü? Sorularının yanıtlarını merak ederek gündemde sıklıkla araştırılıyor. Dövüldüğü video Müge Anlı'da ortaya çıkmasıyla birlikte olaylar daha da karıştı. Aleyna Çakır olayının şüphelisi olarak bilinen Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun'un intihar etmesi haberleri de gündeme bomba gibi düştü. Peki Gülay Uygun neden intihar etti? İşte tüm yaşananlar…

ALEYNE ÇAKIR OLAYI NEDİR?

Aleyna Çakır, 3 Haziran tarihinde Keçiören ilçesinde bir evde ölü olarak bulundu. Sevgilisi olduğu belirtilen Ümitcan Uygun'un, Çakır'a şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler, bir süre sonra sosyal medyaya sızdı. Bunun üzerine Ümitcan Uygun polis ekiplerince gözaltına alındı. Uygun, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Ümitcan Uygun'un öğretmen olan annesi Gülay Uygun, sabah saatlerinde bir akrabasının evine gittiğini belirterek dışarı çıktı. Gülay Uygun'dan haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Polis ve Uygun'un yakınları, kayıp öğretmeni aramaya başladı.

Gülay Uygun, yakınları tarafından bir akrabasının evine yakın dağlık alanda başından silahla vurulmuş halde bulundu. Gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, Gülay Uygun'un öldüğü tespit edildi. Yapılan ilk incelemede ise Gülay Uygun'un intihar ettiği belirlendi.

ÜMİT'İN ANNESİYLE İLGİL ÇARPICI İDDİA!

Geçtiğimiz günlerde yayına bağlanan bir başka görgü tanığı Ümit Uygun'un annesiyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Ümit Uygun'un annesinin çocuk eğitmeni olduğunu söyleyen tanık, 18 doldurup yurttan ayrılan kızlara bir ev açtığını ve gece hayatında çalışmaya zorladığını iddia etti.

AİLE KONUŞTU!

Aleyna Çakır olarak bilinen ve sosyal medyada en çok konuşulan ölüm olayı ile ilgili Kırşehir'de bulunan aile konuştu.

"Ciğerim yandı, ciğerimi yakanların da ciğeri yansın" diyen anne Hatun Esen, "Beni kurtarın ciğerimi yakanların ciğeri yansın. Ben, anneyim yanıyorum başka anneler yanmasın... Ceylan gözlümü kim yaktı ise onlarda yansın"dedi.
Kızımın kafası morarmış diyen anne Hatun Esen, "Kafasını mosmor bacaklarını simsiyah etmiş çocuğumun sağlam bir yerini koymamış her tarafı kırık, caninin dışarıda gezmesini istemiyorum. Ben yandım başka anneler yanmasın" diye düşüncelerini anlattı.

Baba Mehmet Esen ise kızının mezarı başında çocuğunun katilinin bulunmasını istediğini belirtti. Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen intihar mı etti? Öldürüldü mü? İddiaları ve sevgilisi Ümitcan Uygun tarafından dayak atılıp bayıldığı videonun ortaya çıkmasıyla ölüm olayı sosyal medyada son dakika olarak paylaşılan haberler arasında girmişti.
Üniversite öğrencisi Aleyna Çakır'ın ölümü sevgilisi Ümitcan Uygun tarafından bayılana kadar dövüldüğü iddiası kısa sürede milyonlarca kişi tarafından paylaşılmıştı.