Son dakika: CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak koronavirüse yakalandı: Benimle temas edenler...

Son dakika haberleri... CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Twitter hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu. Öztrak paylaşımında, "Yaptırdığım Covid-19 testinin pozitif çıktığını az önce öğrendim. Sağlık durumum şu an gayet iyi." ifadelerini kullandı. Ayrıca kendisiyle temas edenleri de uyaran Öztrak, "Yakın zamanda benimle maskesiz temasta bulunanların test yaptırmasını rica ediyorum" dedi.

Giriş Tarihi 09 Eylül 2020, 17:10 Güncelleme 09 Eylül 2020, 18:14
Son dakika: CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak koronavirüse yakalandı: Benimle temas edenler...

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberleri... CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Twitter hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu. Öztrak paylaşımında, "Yaptırdığım Covid-19 testinin pozitif çıktığını az önce öğrendim. Sağlık durumum şu an gayet iyi." ifadelerini kullandı.

Birkaç kafta evden çalışacağını söyleyen Öztrak sözlerini şöyle sürdürdü:

Yaptırdığım Covid-19 testinin pozitif çıktığını az önce öğrendim. Sağlık durumum şu an gayet iyi. Fakat birkaç hafta evden çalışacağım. Arayıp soran herkese çok teşekkür ederim. Yakın zamanda benimle maskesiz temasta bulunanların test yaptırmasını rica ediyorum.

TEST İSTENMESİ ÖZEL'İ RAHATSIZ ETMİŞTİ
Adli yıl açılış töreni için düzenlenen toplantı öncesi toplantıya katılacak kişilerden koronavirüs testi yapılmaları istenmişti. Katılımcıların sağlığı düşünülerek yapılan bu uygulama, CHP'li Özgür Özel'i rahatsız etmişti. Özgür Özel'in CHP'li Onursal Adıgüzel'in ardından Faik Öztrak'ın da virüse yakalandığını açıklamasının ardından ne yapacağı merak konusu oldu.

HADSİZ ÇIKIŞ
Hadsiz bir çıkışa imza atan CHP'li Özgür Özel kendilerine gönderilen yazıyı kameralar karşısına geçerek yırtmış ve yere atmıştı. Oysa ki tüm bu tedbirler programa katılacak olan herkesin sağlığı düşünülerek yapılmıştı.