İslam'a saldıran Fransız dergiye sahip çıkan Macron'a hatırlatma: Pisliğin içindeyken ötebilen tek canlı horozdur

Türkiye; Akdeniz'de, Suriye'de, Libya'da karanlık planı dağıttı! Macron ne yapacağını şaşırdı. İslam'ın kutsallarına saldıran dergiye sahip çıktı. Bize de Fransa Cumhurbaşkanı'na şu sözü hatırlatmak kaldı: Kendi ayakları pisliğin içindeyken ötebilen tek canlı horozdur

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2020 Güncelleme 04 Eylül 2020, 07:00
İslam’a saldıran Fransız dergiye sahip çıkan Macron’a hatırlatma: Pisliğin içindeyken ötebilen tek canlı horozdur

İÇİNDEKİLER

Türkiye; Akdeniz'de, Suriye'de, Libya'da karanlık planı dağıttı! Macron ne yapacağını şaşırdı. İslam'ın kutsallarına saldıran dergiye sahip çıktı. Bize de Fransa Cumhurbaşkanı'na şu sözü hatırlatmak kaldı: Kendi ayakları pisliğin içindeyken ötebilen tek canlı horozdur.

Fransa lideri Macron, ülkesinde itibar kaybı yaşadı! Karizmayı çizdirmemek için sınırı aştı. Sömürgeci dedeleri gibi Akdeniz'de cirit attı!


Hz. Peygamberimiz'e saldıran Charlie Hebdo dergisine de 'özgürlük' deyip sahip çıktı! İyice çamura battı...



Hebdo'yu "Basın özgürlüğü" diye savunan Macron, Beyrut'ta Hizbullah ile görüşme yaptı.

Ayrıntıları soran Le Figaro muhabirini azarladı: Hatalı ve miskinsin.



MİCRON HEBDO!
Fransız mizah dergisi, mizahı yine silah gibi kullanmaya kalkıştı. Hz. Muhammed'e hakaret yağdırdı. Macron, bu küstah saldırıya destek çıktı. İslam dünyası ayaklandı.



Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo, Ocak 2015'te Paris'teki saldırılara ilişkin yargılama öncesinde yine Hz. Muhammed'i konu ederek hakaret içeren karikatürler yayımladı. Derginin bu haftaki sayısında Hz. Muhammed'e yönelik skandal ifadeler kullanıldı. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ise Charlie Hebdo'ya destek çıkıp "Biz ifade özgürlüğüne sahibiz" açıklamasını yaptı.



Tüm bu gelişmeler üzerine Türkiye'den hem Macron'a hem de dergiye tepki yağdı. Çeşitli İslam ülkelerinde de protestolar yapıldı.