Son dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 2 Eylül koronavirüs tablosunu açıkladı

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük olarak vaka, ölüm, iyileşen ve test sayılarını içeren 2 Eylül yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tablosunu paylaştı. Bakan Koca açıklamasında, "Koronavirüsün mevsimsel hastalıklarla birleşmesi mümkündür ancak bu duruma karşı yeni tedbirlerimiz alındı ve mücadelemizin boyutu değişecek." dedi.

Giriş Tarihi 02 Eylül 2020, 20:42 Güncelleme 02 Eylül 2020, 21:12
Son dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 2 Eylül koronavirüs tablosunu açıkladı

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 2 Eylül koronavirüs tablosunu paylaştı. Koca, "Hastaların ve yitirdiğimiz canlarımızın sayısı tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de tekrar artıyor." dedi.

Türkiye'de son 24 saatte 107 bin 927 Kovid-19 testi yapıldı, 1596 kişiye hastalık tanısı konuldu. Son 24 saatte 45 kişi, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti, ağır hasta sayısı 1017 oldu.

Bakan Koca "Koronavirüsün mevsimsel hastalıklarla birleşmesi mümkündür ancak bu duruma karşı yeni tedbirlerimiz alındı ve mücadelemizin boyutu değişecek." dedi.

Artış olan illere değinen Koca, "Ülke genelinde durum kontrol altında. İstanbul, Trakya ve Ege Bölgesi'nde ciddi bir artış yok. Orta Anadolu ve Güneydoğu'da maalesef artış var" değerlendirmesinde bulundu.

1 EYLÜL KORONAVİRÜS TABLOSU