Son dakika: İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan Yunanistan'a sert mesaj: Saçlarının teline zarar gelirse bedelini ödersiniz

Son dakika haberi...Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Buradan Yunan makamlarına sesleniyorum: O gazeteci arkadaşlarımızın saçının teline zarar gelirse bunun bedelini ödersiniz. En zor koşullarda gazetecilik görevini ifa eden Anadolu Ajansı’nı tehdit ederek, hedef göstererek, bilgilerini ifşa ederek susturmak kimsenin harcı değildir. Meis’te görev yapan AA çalışanlarını faşist bir internet sitesi eliyle hedef gösteren Yunan makamlarını kınıyoruz. Basın özgürlüğü dersi vermeye kalktıkları Türkiye’de Yunan gazeteciler istediği gibi çalışırken; bir AB üyesinin mafya devleti gibi davranabilmesi düşündürücüdür." dedi.

Giriş Tarihi 03 Eylül 2020, 00:31 Güncelleme 03 Eylül 2020, 01:33
Son dakika: İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan Yunanistan’a sert mesaj: Saçlarının teline zarar gelirse bedelini ödersiniz

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi...Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Yunanistan'a çok sert tepki gösterdi.

Fahrettin Altun paylaşımında "Meis'te görev yapan AA çalışanlarını faşist bir internet sitesi eliyle hedef gösteren Yunan makamlarını kınıyoruz. Basın özgürlüğü dersi vermeye kalktıkları Türkiye'de Yunan gazeteciler istediği gibi çalışırken; bir AB üyesinin mafya devleti gibi davranabilmesi düşündürücüdür" dedi.

Yunan makamlarına seslenen Altun "O gazeteci arkadaşlarımızın saçının teline zarar gelirse bunun bedelini ödersiniz. En zor koşullarda gazetecilik görevini ifa eden Anadolu Ajansı'nı tehdit ederek, hedef göstererek, bilgilerini ifşa ederek susturmak kimsenin harcı değildir." şeklinde konuştu.

İŞTE O PAYLAŞIM