Son dakika: Başkan Erdoğan Giresun'daki sel bölgesin Doğankent'ten doğalgaz ve hastane müjdesi

Son dakika haberi... Başkan Erdoğan'dan Giresun'daki sel bölgesinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Hastane için Ankara'ya döner dönmez talimatı vereceğim. Buraya hastane inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 31 Ağustos 2020, 17:57 Güncelleme 31 Ağustos 2020, 18:57
Son dakika: Başkan Erdoğan Giresun’daki sel bölgesin Doğankent’ten doğalgaz ve hastane müjdesi

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi... Başkan Erdoğan'dan Giresun'daki sel bölgesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

DOĞALGAZ VE HASTANE MÜJDESİ
Doğankent'te doğalgaz olmadığını arkadaşlarımız söyledi, gerekli talimatı verdik, süratle doğalgazı temin edeceğiz. Botaş 'buraya bu temin edilirse ben üzerime düşeni yaparım' dedi. Bu konuyu süratli bir şekilde gidermenin peşindeyiz. Hastane için Ankara'ya döner dönmez talimatı vereceğim. Buraya hastane inşa edeceğiz.

TOKİ 120 KONUT YAPACAK
TOKİ'nin yapacağız işlerde de, merkez heyelan riski konutlarımızın yerine 120 konut inşa edilecek. Çevre ve Şehircilik Bakanımız hızlıca bunun adımlarını atacak.

ESNAFA 50'ŞER BİN TL
55 tane dükkan yine TOKİ kalanıyla halledilecek. Bunların altyapı eksiklerini gidermiş durumdayız. Hemen dükkanları da bitirip sahiplerine vereceğiz. Müracatlar dahilinde de 50'şer bin TL kendilerine verilecek.

"HER BİR ÇALIŞMANIN BİZZAT TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"
Başkan Erdoğan Giresun'daki açıklama ve incelemelerine ilişkin sosyak medya hesabından açıklamada bulundu. Erdoğan paylaşımında, "Giresun'un yaralarını sarmak, afetin izlerini ortadan kaldırmak, ilçelerimizi ekonomik ve sosyal olarak yeniden canlandırmak için her türlü tedbiri aldık, yatırımları planladık, çalışmalara başladık. Her bir çalışmanın bizzat takipçisi olacağız." ifadelerini kullandı.