30 Ağustos Türk Telekom bedava internet hediyesi nasıl alınır? 30 Ağustos bedava ücretsiz internet kampanyası!

Türk Telekom, Türkiye'de hizmet vermekte olan ve yaygın olarak tercih edilmekte olan operatörler arasında bulunmaktadır. Türk Telekom'un müşterilerine pek çok farklı kampanya sağlamakta olup, bunlar arasında Türk Telekom bedava internet 2020 seçeneği de bulunmaktadır. Türk Telekom verdiği bedava internet paketleri abonelerini memnun etmektedir. Ayrıca özel gün kutlamalarına katılmak amacıyla milli ve dini bayramlarımıza özel ektra bedava internet kampanyaları düzenlemektedir. Bu yıl ki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması için abonelerine ''30 Ağustos Vodafone Bedava İnternet Hediyesi'' olarak bedava internet paketi hediye etmektedir.

Giriş Tarihi 31 Ağustos 2020, 08:41 Güncelleme 31 Ağustos 2020, 08:41
30 Ağustos Türk Telekom bedava internet hediyesi nasıl alınır? 30 Ağustos bedava ücretsiz internet kampanyası!

İÇİNDEKİLER

Türk Telekom'un aboneleri için hazırladığı 30 Ağustos Türk Telekom bedava internet hediyesi olan 5 GB bedava internet paketi kampanyasına katılım için bir koşul aranmamaktadır. Zafer Bayramı kutlaması için verilecek olan paket Türk Telekom abonesi olan faturalı ve faturasız hat kullanan abonelere 30 Ağustos 2020 Pazar günü otomatik olarak yüklenecektir. Peki 30 Ağustos Türk Telekom bedava internet hediyesi nasıl alınır? İşte 30 Ağustos bedava ücretsiz internet kampanyası detayları...

30 Ağustos Türk Telekom Bedava İnternet Hediyesi

Bedava internet kampanyaları denilince akla ilk gelen Türk Telekom verdiği bedava internet paketleri abonelerini memnun etmektedir. Ayrıca özel gün kutlamalarına katılmak amacıyla milli ve dini bayramlarımıza özel ektra bedava internet kampanyaları düzenlemektedir. Bu yıl ki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması için abonelerine ''30 Ağustos Vodafone Bedava İnternet Hediyesi'' olarak bedava internet paketi hediye etmektedir.

30 Ağustos Türk Telekom Bedava İnternet Hediyesi Nasıl Yapılır?

Türk Telekom aboneleri için 30 Ağustos Türk Telekom bedava internet hediyesi olarak 5 GB bedava internet paketi hazırlarken, paket kullanımı için abonelerinin herhangi bir işlem yapması gerekmemektedir. Yani bedava internet paketine sahip olmak için herhangi bir uygulamaya girmek ya da SMS gönderimi gerekmemektedir.

30 Ağustos 2020 Pazar günü geçerli olacak 5 GB Türk Telekom bedava internet paketi kullanımı sadece Zafer Bayramı için geçerli olup, kalan kullanım söz konusu ise gün sonunda otomatik silinecektir.


Yeni Hat Sahiplerine Türk Telekom'dan Bedava İnternet

Türk Telekom yeni hat sahibi abonelerine özel de birçok kampanya ile bedava GB sunmaktadır. Türk Telekom Efsane 8, 12 ve Prime Efsane 20 tarifelerinden birini tercih eden yeni Türk Telekomlular, sadece 1 defaya mahsus aylık 10 GB bedava internet kazanıyor! 10 gb bedava Türk Telekom internet kampanyası hattınıza otomatik olarak tanımlanacaktır. 10 gb bedava internette kalan kullanımlarınız bir sonraki aya devretmeyecektir.

Efsane Tarifeler

Eğer numara taşıma ya da yeni hat alma ile Türk Telekom müşterisi olmuşsanız ve Türk Telekom bedava internet nasıl yapılır? yollarını arıyorsanız, efsane paketler tercih edebileceğiniz maddeler arasındadır.

Efsane 8

Efsane 12

Prime Efsane 20

Türk Telekom Sil Süpür uygulamasına yeni katılan müşterilere de sunulmakta olan bu imkân, 10 Temmuz-10 Ekim 2020 tarihleri arasında, aylık toplam 10 GB hediye vermektedir. Kampanya kapsamı içerisinde bulunan bedava internet hizmetleri bunlardır.

2 gün, saat 12.00-06.00 arasında geçerli 10 GB2 gün, saat 12.00-06.00 arasında geçerli 5 GBGünlük 10 GBGünlük 1 GBGünlük 2 GBGünlük 5 GBTwitter-Instagram-Facebook-Youtube için günlük 2 GBTwitter-Instagram-Facebook-Youtube için günlük 4 GBHaftalık 10 GBHaftalık 1 GBHaftalık 2 GBHaftalık 5 GB7 Gün 12.00-06.00 saatleri arasında 10 GB7 Gün 12.00-06.00 saatleri arasında 5 GBTwitter-Instagram-Facebook-Youtube için haftalık 2 GBTwitter-Instagram-Facebook-Youtube için haftalık 4 GBWhatsapp için haftalık 2 GBWhatsapp için haftalık 4 GBWhatsapp için haftalık 10 GBBu paketlerden haftalık, haftada bir defa verilen paketlerin toplamı, 10 GB olacak şekilde planlanmaktadır.