Ünal Işık olayı nedir? Ünal Işık kimdir? Avukat Ünal Işık kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ünal Işık kimdir? Avukat Ünal Işık kimdir, kaç yaşında, nereli? Ünal Işık olayı Twitter gündemine oturdu. Twitter’da cinsel tacize uğradığını ve intihar edeceğini söyleyen bir genç kızın kan donduran iddialarının ardından Ünal Işık kimdir sorusu gündeme oturdu. Genç kız, tecavüze uğradığını, Işık’ın nişanlısı ve arkadaşları tarafından tehditlere maruz kaldığını ekran görüntüleriyle paylaştı. Peki, Ünal Işık kimdir, kaç yaşında, nereli? Avukat Ünal Işık kimdir? Ünal Işık olayı nedir?

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2020, 16:16 Güncelleme 28 Ağustos 2020, 16:16
Ünal Işık olayı nedir? Ünal Işık kimdir? Avukat Ünal Işık kimdir, kaç yaşında, nereli?

İÇİNDEKİLER

Avukat Ünal Işık kimdir, kaç yaşında, nereli? Ünal Işık kimdir sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünal Işık olayı nedir? Twitter'da bir genç kızın tecavüze uğradığını belirtmesi ve intihar edeceğini söylemesi gündeme oturdu. Yürekleri burkan olayın ardından Ünal Işık kimdir sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Kar Tanesi' isimli kullanıcının adının B. olduğu ifade edildi. Talihsiz kız Avukat Ünal Işık tarafından iki kez cinsel istismara uğradığını iddia etti.

ÜNAL IŞIK OLAYI NEDİR?

19 yaşında olduğunu belirten genç kız, Ünal Işık isimli bir avukatın cinsel saldırısına uğradığını iddia etti. Genç kız, Işık'ın ailesi ve arkadaşları tarafından tehdit ve tacizlere maruz kaldığını belirtiyor.

ÜNAL IŞIK KİMDİR?

Ünal Işık hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Sosyal medyada gündem olan kişi hakkında herhangi bir resmi açıklama geldiği takdirde haberimizden öğrenebileceksiniz.