Son dakika: İki ayrı aranması bulunan FETÖ’cü hain çatı katından kaçmak üzereyken yakalandı

Son dakika haberi... Türkiye'nin terör örgütleriyle mücadelesi aralıksız olarak sürüyor. Fetullahçı Terör Örgütü’ne üye olmak suçundan hakkında 2 ayrı aranma kaydı bulunan ve ByLock kullanan şüpheli saklandığı evin çatı katından kaçmak üzereyken kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin KHK ile ihraç öğretmen olduğu ve örgütün kapanan şirket ve bankasında kaydı bulunduğu öğrenildi. Sabah Gazetesi'nden Sema Alim Dalgıç'ın özel haberi.

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2020, 15:48 Güncelleme 28 Ağustos 2020, 16:15
Son dakika: İki ayrı aranması bulunan FETÖ’cü hain çatı katından kaçmak üzereyken yakalandı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün deşifre edilmesine yönelik yürütülen çalışmalarda flaş bir gelişme yaşandı.

2 AYRI ARANMASI BULUNUYOR
Edinilen bilgiye göre, dün saat 19.00 sıralarında Silivri ilçesi Alibey Mahallesi'nde bulunan bir adrese gerçekleştirilen operasyonda "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak" suçundan 2 ayrı aranma kaydı bulunduğu, öğretmen iken KHK ile kamu görevinden ihraç edildiği, örgütün kapanan şirket ve bankasında kaydı bulunduğu ve kripto haberleşme programı Bylock kullanıcısı olduğu belirlenen Salih Ö. (40) yakalandı.

İkametin çatı katına kaçtığı sırada yakalanan şahsın aracında ve ikametinde yapılan aramalarda 2 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet cep telefonu ele geçirildi. Konu ile ilgili tahkikatın devam ettiği öğrenildi.