Son dakika: Başkan Erdoğan "Cuma günü müjdeyi vereceğiz" dedi sosyal medya yıkıldı: Doğal gaz mı? Petrol mü? Aşı mı?

Son dakika haberine göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan, cuma günü verecekleri müjde ile Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağını söyledi. Erdoğan'ın müjde açıklaması sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medyada kullanıcılarının Erdoğan'ın cuma günü vereceği müjde hakkındaki öne çıkan tahminleri doğal gaz, petrol ve aşı üzerinde yoğunlaştı. Erdoğan'ın müjde açıklaması üzerine gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Erdoğan'ın Cuma günü açıklayacağı müjde için "Türkiye'de gerçekten eksen değişikliği için önemli bir haber olacak" ifadelerini kullandı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise twitter hesabından "Cuma gününü iple çekiyoruz" paylaşımı yaptı.

Giriş Tarihi 19 Ağustos 2020, 16:29 Güncelleme 19 Ağustos 2020, 18:00
Son dakika: Başkan Erdoğan Cuma günü müjdeyi vereceğiz dedi sosyal medya yıkıldı: Doğal gaz mı? Petrol mü? Aşı mı?

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'nde "Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası Açılış Töreni"nde konuştu.



Erdoğan, yaptığı açıklamada büyük bir müjdenin haberini vererek "Cuma günü milletimize büyük bir müjde vereceğiz. Bu müjdeyle Türkiye'de yeni bir dönem açılacak" dedi.



"AÇIKLARSAM HEYECANI KAYBOLUR"

Önümüzdeki cuma günü bir müjde vereceğini ve Türkiye'nin yeni bir döneme gireceğini söyleyen Erdoğan, "Cuma günü inşallah milletimize bir müjdeyi vermekle karşı karşıya olacağımızı düşünüyorum.



Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm ülkemize vermek suretiyle yeni bir dönemin açılacağına da inanıyorum. Açıklarsam heyecanı kaybolur. Şimdi açıklamamakta fayda var diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.



DOĞAL GAZ MI? PETROL MÜ? AŞI MI?

Başkan Erdoğan'ın müjde açıklaması sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medyada kullanıcıların öne çıkan tahminleri doğal gaz, petrol ve aşı üzerinde yoğunlaştı.



BAKAN ALBAYRAK: EKSEN DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN ÖNEMLİ BİR HABER
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Erdoğan'ın Cuma günü açıklayacağı müjde için "Türkiye'de gerçekten eksen değişikliği için önemli bir haber olacak" ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise twitter hesabından "Cuma gününü iple çekiyoruz" paylaşımı yaptı.

TÜRKİYE KARADENİZ'DE ENERJİ KAYNAĞI KEŞFETTİ İDDİASI
Bloomberg News' in konu hakkında doğrudan bilgiye sahip iki kaynağa dayandırdığı haberine göre, Türkiye Karadeniz'de bir enerji kaynağı keşfetti ve bu kaynak muhtemelen doğal gaz.

Konu hakkında doğrudan bilgiye sahip iki kaynak, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk halkına Cuma günü açıklayacağı yeni bir dönem açacağını söylediği "müjde" açıklamasının ardından konuştu.