Sözcü yazarı Emin Çölaşan'dan akılalmaz sözler! Türkiye'yi sömürgeci ilan etti

Türkiye'nin bölgede aktif rol oynaması ve etkinliğini giderek artırması içerideki ve dışarıdaki Türkiye düşmanlarını rahatsız ediyor. Bugünkü yazısında Beyrut'ta meydana gelen patlamayı ve sonrasında yaşananları değerlendiren Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan, Türkiye'ye yönelik akılalmaz iftiralarda bulundu. Çölaşan, Lübnan'a yardım elini ilk uzatan ülkelerden biri olan Türkiye'yi adeta sömürgeci ilan etti. Çölaşan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Lübnan'da karşılanması için ise 'şov' ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 11 Ağustos 2020, 14:11 Güncelleme 11 Ağustos 2020, 14:21
Sözcü yazarı Emin Çölaşan’dan akılalmaz sözler! Türkiye’yi sömürgeci ilan etti

İÇİNDEKİLER

Beyrut Limanı'nda 4 Ağustos'ta patlayıcı maddelerin bulunduğu 12 numaralı depoda önce yangın çıkmış ardından tüm kenti sarsan çok güçlü patlama meydana gelmişti. Patlamada, 163 kişi hayatını kaybederken, yaklaşık 6 bin kişinin de yaralandığı açıklanmıştı.

TÜRKİYE YARDIM ELİNİ UZATTI
Başkentin büyük bir bölümünü ve Beyrut Limanı'nı harabeye çeviren patlama sonrası Türkiye Lübnan'a yardım elini uzattı.

Türkiye, Lübnan'daki patlamanın yaralarını sarmak için patlamanın akabinde hemen bir kargo uçağıyla tıbbi yardım malzemeleri, ekipmanlar ve arama-kurtarma personelini bölgeye gönderdi. Sonrasında ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bölgeye gitti.

HAZIMSIZ ÇÖLAŞAN YAPILANLARA 'ŞOV' DEDİ
Bugünkü yazısında konuyu ele alan Sözcü yazarı Emin Çölaşan akılalmaz ifadeler kullandı. Beyrut için yapılanların gösteriş olduğunu öne süren Çölaşan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Lübnan'daki karşılanması için ise 'şov' ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'Yİ SÖMÜRGECİ GİBİ GÖSTERDİ
Türkiye'nin Beyrut'u tekrar kalkındırmak için yaptığı yardım açıklamalarının bir kazanç için olduğunu iddia eden Çölaşan, Türkiye'nin Lübnan'ı sömürmeye çalıştığını ancak ABD, Fransa, İngiltere, Çin, Japonya, Rusya, Arap ülkeleri ve İsrail'in de sırada olduğunu söyledi.