9 Ağustos koronavirüs tablosu! Koronavirüs vaka sayısı kaç oldu? İşte iyileşen ve ölüm son durum tablosu

Son dakika haberleri... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 9 Ağustos koronavirüs vaka sayısını açıkladı. Koca, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Test sayımız, salgın boyunca en yüksek olduğu dünkü seviyenin biraz altında. Yakın zamanlarda vaka sayılarının en çok arttığı illerimizden Gaziantep'te, son bir hafta içinde, ortalama vaka sayıları %10 düştü. 25 İLİMİZDE son 2 gündür entübe hastamız yok" dedi. 9 Ağustos koronavirüs tablosuna göre son 24 saatte yapılan 61 bin 446 testte 1182 kişiye koronavirüs teşhisi konulurken 15 kşi hayatını kaybetti.

Giriş Tarihi 09 Ağustos 2020, 20:54 Güncelleme 09 Ağustos 2020, 21:16
9 Ağustos koronavirüs tablosu! Koronavirüs vaka sayısı kaç oldu? İşte iyileşen ve ölüm son durum tablosu

İÇİNDEKİLER

Dünyayı kasıp kavuran yeni tip koronavirüs şu ana kadar 20 milyonu aşkın kişiye bulaştı. Damlacıklar ile bulaşan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı ise 700 bini aştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vatandaşı sosyal mesafe ve maske konusunda uyarmaya devam ediyor. Bakan Koca Türkiye'nin günlük koronavirüs vaka tablosunu paylaştı. 9 Ağustos koronavirüs tablosuna göre, son 24 saatte 1182 kişi yeni vaka olurken, 15 kişi hayatını kaybetti.

Koca, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Test sayımız, salgın boyunca en yüksek olduğu dünkü seviyenin biraz altında. Yakın zamanlarda vaka sayılarının en çok arttığı illerimizden Gaziantep'te, son bir hafta içinde, ortalama vaka sayıları %10 düştü. 25 İLİMİZDE son 2 gündür entübe hastamız yok" dedi.