MEBBİS il dışı tayin başvuru başladı mı? İl dışı tayin ne zaman başlar? İl dışı atama kontenjan açıklandı mı?

MEB il dışı tayin ne zaman başlar? MEBBİS il dışı tayin başvuru başladı mı? İl dışı atama kontenjan açıklandı mı? Başka bir ile atanmak isteyen öğretmenler MEB tarafından açılan başvuru ekranını sorguluyor. Başvurular, http://mebbis.meb.gov.tr veya http://personel.meb.gov.tr adreslerinde yer alan Elektronik Başvuru Formu doldurulmak suretiyle yapılabilir. Peki, MEBBİS il dışı tayin başvuruları başladı mı? İl dışı tayin atama kontenjanları açıklandı mı? İşte, MEB il dışı atama başvuruları hakkında merak edilen bilgiler…

Giriş Tarihi 06 Ağustos 2020, 14:44 Güncelleme 06 Ağustos 2020, 14:44
MEBBİS il dışı tayin başvuru başladı mı? İl dışı tayin ne zaman başlar? İl dışı atama kontenjan açıklandı mı?

İÇİNDEKİLER

İl dışı tayin başvuru başladı mı? MEBBİS il dışı tayin ne zaman başlar? İl dışı atama kontenjan açıklandı mı? Başvuru yapmak isteyen öğretmenlerin bulundukları ilde en az 3 yıllık çalışma süresini doldurmuş olması gerekecek. Başvurular, http://mebbis.meb.gov.tr veya http://personel.meb.gov.tr adreslerinde yer alan Elektronik Başvuru Formu doldurulmak suretiyle yapılacak. Peki, il dışı tayin başvuru başladı mı?

İL DIŞI TAYİN BAŞVURU BAŞLADI MI?

İl dışı tayin atama başvurularının 6 Ağustos tarihinde başlayacağı duyurulmuştu. Ancak başvurular henüz başlamadı. Gün içerisinde başvuru ekranının erişime açılması bekleniyor.

MEBBİS İL DIŞI TAYİN BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Başvurular, http://mebbis.meb.gov.tr veya http://personel.meb.gov.tr adreslerinde yer alan Elektronik Başvuru Formu doldurulmak suretiyle yapılacaktır. Yer değiştirme isteğinde bulunacak öğretmenler; Elektronik Başvuru Formuna yansıtılacak kimlik, öğrenim, Bakanlık atama alanı, hizmet süresi, hizmet puanı ve benzeri bilgilerini başvuru yapmadan önce MEBBİS e-Personel Modülünden (Özlük) kontrol ederek yanlış ya da eksik bilgilerinin düzeltilmesini belgeye dayalı olarak eğitim kurumu, ilçe ve il millî eğitim müdürlüklerinden talep edeceklerdir.

İL DIŞI ATAMA BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1. Adaylığı kaldırılmış olmak,

2. 31 Aralık 2020 tarihi itibarıyla bulundukları ilde en az 3 yıllık çalışma süresini tamamlamış olmak,

3. 652 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 4 üncü maddesi kapsamında sözleşmeli öğretmen olarak görev yapmakta iken üç yıllık çalışma süresi sonunda öğretmen kadrosuna atananlar bakımından, bu bölümün 1 ve 2′ nci maddesine ek olarak öğretmen kadrosuna atandıkları tarihten itibaren 31 Aralık 2020 tarihi itibarıyla 1 yıllık çalışma süresini tamamlamış olmak, şartları aranacaktır.

İL DIŞI ATAMA KONTENJAN AÇIKLANDI MI?

İl dışı atama kontenjanları henüz açıklanmadı. Kontenjan açıklandığı takdirde haberimizden öğrenebilirsiniz.