Son dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 17 Temmuz koronavirüs vaka sayılarını açıkladı

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 17 Temmuz koronavirüs vaka ve vefat sayılarını içeren tabloyu paylaştı. Koca, "Yoğun bakım ve entübe hasta sayımızda, devam eden tedavilere bağlı artış var. Son 35 gün içinde, en düşük vefat sayımız 13 Haziran’da, 14 olarak gerçekleşmişti. Temaslı taraması, erken tanı ve tedavi şansıyla vefat sayılarını daha da azaltmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 17 Temmuz 2020, 20:34 Güncelleme 17 Temmuz 2020, 20:37
Son dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 17 Temmuz koronavirüs vaka sayılarını açıkladı

İÇİNDEKİLER

İlk olarak Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve adeta dünyayı esir alan yeni tip koronavirüs şu ana kadar 15 milyonu aşkın kişiye bulaştı. Sosyal hayatı bir anda yok eden koronavirüsü durdurmak için dünyadaki bütün bilim insanları gece gündüz çalışmaya başladı.

Çin'de ve İran'da koronavirüsün görülmesi ile birlikte ciddi tedbirler alan hükümet salgının ülkemize girişini ciddi boyutta geciktirdi. 11 Mart'tan bu yana ise alınan kararlar ve sağlık sistemimiz dünyaya örnek oldu.

Gelen son dakika haberine göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 17 Temmuz koronavirüs vaka sayısını açıkladı.

Koca, "Yoğun bakım ve entübe hasta sayımızda, devam eden tedavilere bağlı artış var. Son 35 gün içinde, en düşük vefat sayımız 13 Haziran'da, 14 olarak gerçekleşmişti. Temaslı taraması, erken tanı ve tedavi şansıyla vefat sayılarını daha da azaltmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Canlı Corona Virüsü Haritası - Corona Virüsü Ölü ve Vaka Sayısı Son Durum