İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan Demet Akalın ve Işın Karaca'ya yanıt! “O video 16 Temmuz 2016 yılına ait…”

A Haber’de 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ilgili geçen bir videoyu paylaşan Demet Akalın, "Kim bu? 15 Temmuz'u ne kadar güzel anlatmış!" sorusunu sormuştu. Demet Akalın'ın paylaştığı videodaki sesin İletişim Başkanı Fahrettin Altun olduğu yanıtını sanatçı arkadaşı Işın Karaca vermişti. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, konuyla ilgili Işın Karaca, Demet Akalın ve Serdar Ortaç’a cevap verdi. İşte detaylar…

Giriş Tarihi 17 Temmuz 2020, 18:16 Güncelleme 17 Temmuz 2020, 18:22
İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan Demet Akalın ve Işın Karaca’ya yanıt! “O video 16 Temmuz 2016 yılına ait…”

İÇİNDEKİLER

Sanatçı Demet Akalın, FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişimine ilişkin bir video paylaşmış ve "Kim bu? 15 Temmuz'u ne kadar güzel anlatmış!" sorusunu sormuştu.

Demet Akalın'ın paylaştığı videodaki sesin İletişim Başkanı Fahrettin Altun olduğu yanıtını sanatçı arkadaşı Işın Karaca vermişti.

Akalın'a cevap veren bir diğer şarkıcı Işın Karaca ise, "Demetim, (anlatan kişi) Sayın Fahrettin Altun, İletişim Başkanı…" ifadelerini kullandı.

Sanatçı Serdar Ortaç da Demet Akalın'ın paylaşımına yorumda bulunarak videodaki sesin Fahrettin Altun'a ait olabileceğini düşündüğünü dile getirmişti. Sosyal medyada ilgi odağı olan ve beğeni toplayan video ile ilgili Fahrettin Altun'dan Demet Akalın, Işın Karaca ve Serdar Ortaç'a yanıt geldi.

İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun attığı tweet ile Demet Akalın, Işın Karaca ve Serdar Ortaç'a şu sözlerle yanıt verdi: "O video 16 Temmuz 2016 yılına ait. İşgal girişiminin ilk anlarından itibaren Millet olarak hainlere karşı durduk. Şehitlerimize, gazilerimize çok şey borçluyuz. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Allah bu millete bir daha 15 Temmuz yaşatmasın!