Rubato'nun solisti Özer Arkun da dayakçı çıktı! Kanları silerken çekilmiş görüntüleri foyasını ortaya çıkardı

Oyuncu Ozan Güven’den sonra Rubato grubunun solisti Özer Arkun da dayakçı çıktı. Döve döve sevgilisi B.Y’nin yüzünü dağıttı. Önce inkara kalktı. Fakat yerdeki kanları silerken çekilmiş görüntüleri foyasını ortaya çıkardı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Temmuz 2020 Güncelleme 10 Temmuz 2020, 07:00
Rubato’nun solisti Özer Arkun da dayakçı çıktı! Kanları silerken çekilmiş görüntüleri foyasını ortaya çıkardı

İÇİNDEKİLER



Oyuncu Ozan Güven'den sonra Rubato grubunun solisti Özer Arkun da dayakçı çıktı. Döve döve sevgilisi B.Y'nin yüzünü dağıttı. Önce inkara kalktı. Fakat yerdeki kanları silerken çekilmiş görüntüleri foyasını ortaya çıkardı.


'SAHNE'KAR
Ozan Güven'den sonra RUBATO Grubu'nun solisti Özer Arkun, sevgilisine dayak attı! İnkar etmeye kalkıştı! Ancak kanları silerken çekilen görüntüleri, yalanını ortaya çıkardı!


Notalar bu kez mutluluk değil şiddet bastı! RUBATO Grubu'nun solisti Özer Arkun, evlilik hazırlığı yaptığı B.Y'ye dayak attı! Olay, talihsiz kadının polisin kapısını çalmasıyla ortaya çıktı. B.Y, başına geleni tek tek anlattı: "2020 Mart ayında evlilik kararı alıp Üsküdar'da beraber yaşamaya başladık. 4 Mayıs'da evlilik yüzünden aramızda tartışma çıktı. Bana küfür edip su dolu bardağı kafama fırlattı. Kapıyı kilitleyip anahtarı aldı. Sağ kolumu geriye bükerek yumrukladı. Her yerim kan içindeydi. Dudaklarım patladı. Kolumda morluklar vardı. Dayak yüzünden bilimcimi kaybettim. Gözümü açtığımda yüzüme buz torbası koyuyordu. Bana 'Olayı kimseye söylemezsen seni hastaneye götürürüm' dedi. Korkmuş olduğumdan hastanede merdivenden düştüğümü söyledim. Özer'in evde benim kanlarımı temizlerken çok kısa bir videosunu çektim."


Bu gelişmelerden sonra Arkun hakkında soruşturma başlatıldı. 4 ay boyunca B.Y'ye yaklaşmama kararı çıkartıldı. Arkun karara uymazsa tutuklanacak.



KANLARI ELLERiYLE SİLMİŞ
Özer, dayak attığı sevgilisinin kanlarını sildi.

Genç kadın da o anları cep telefonuyla gizlice görüntüledi.